Андрей Новаков: Планът ''Макрон'' е сравним с радиация

  • 11 юни 2019 17:47

  • 670
  • 6
Андрей Новаков: Планът ''Макрон'' е сравним с радиация
© БТВ

Искам да подчертая, че през цялото това време сме били прави да искаме отлагане на плана "Макрон", защото стигнахме до задънена улица. Не знам защо така се е получило, но е факт, че голяма част от хората, които подкрепяха този план, не са преизбрани в следващия Европарламент. Това заяви в предаването ''Лице в лице'' по bTV евродепутатът от ГЕРБ Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна.

Той увери, че всички български евродепутати са се обединили около каузата да работят заедно срещу пакета ''Мобилност'' при срещата си с транспортния министър Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети.

,,Ако този план е в защита на българския шофьор, защо тогава камионът трябва да се връща в гаража? С какво точно помага това? Аз лично не виждам с нещо да помага. Или пък тезата, че ще изравни заплатите на всички шофььори. Това е добре, обаче аз утре може да поискам българските служители в нашите хранителни вериги да взимат колкото германските им или френски колеги. Българските шофьори са най-добрите в Европа, защото са кадърни и могат'', коментира още Новаков.

,,Предстои да проведем разговори с новоизбраните колеги, но мисля, че имаме шансове да го махнем, тъй като този пакет е сравним с радиация и със сигурност няма да е заплаха само за България'', допълни евродепутатът.

Накрая той изрази увереност, че Европейският парламент ще започне да функционира до 18-и юли.

Последвайте канала на

Novini.bg
670 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Профи

2019.06.11 | 19:35

1

На теб недоносче, главата ти е пълна с радиация!
Ела да го караш този камион за 560 лв./м. И да живееш в него три месеца. После ще ми кажеш пак Макрон ли е тъп или ти!!!

Към Профи

2019.06.11 | 22:40

2

Ами той -,,недоносчето", седна в камиона в Брюксел,хвана кормилото и гордо се напъчи за пред камерите,демонстрирайки,че подкрепя шофьорите...!На това театралчене Ваня Григорова в едно предизборно студио го засече-,,Как не ви бе срам да го направите,като нямате никакъв трудов стаж"...!Оня така се впрегна,че чак заплаши,че ще я съди за думите и...:)!

2019.06.11 | 23:18

4

Не съм в България и не ги следя тези неща. Ама то всичко там е комедия, виц.
Смешното е, че нашите депотати си мислят, че някой ги взема насериозно и имат някаква власт.
Политиката се определя от създателите Г и Ф, и от по-силните.

Заблудата

2019.06.11 | 22:58

3

Не трябва да се забравя и факта; че когато пристигна Макрон в България и обяви този план, имаше много целувки и прегръдки. Типично по бай Тошовски от времето на социализъма.

Профи

2019.06.12 | 00:04

5

Ама много си кух!
Българските шофьори си купуват една кутия цигари във Франция за 9 Евро. Затова е изравняването на заплатите. Защото разходите му са в европейските Евро.
Защото в България една баница е 1 лев, а един красен на бензиностанция в Германия е еквивалента на 4 лв. Кафе- 6 лв.
Абе вземи се скрий, че говориш само глупости.
Не че е лошо да имаме френски стандарт на живот ама какво ще произвеждаме за да го имаме?
Да ти припомня че те са го състави тоя ЕС и знаят какво правят!

Гост

2019.06.12 | 02:56

6

Не виждам защо да не се стремим да изравним заплатите с европейските, толкова ли ще е лошо?

Добави коментар

Водещи новини