Атанас Мерджанов: На моменти БСП се управлява авторитарно

  • 10 юни 2019 08:54

  • 514
  • 3
Атанас Мерджанов: На моменти БСП се управлява авторитарно
©

На моменти партията се управлява авторитарно, има рязко несъобразяване с основите на „Визия за България”. Това обяви в предаването „Тази сутрин” по БТВ Атанас Мерджанов от БСП.

Той обяви, че по време на пленума на партията в събота е имало атака срещу стила и начина, по който е била водена предизборна кампания – само с вадене на скандали, без никакви положителни послания. На въпроса дали вътрешната опозиция бламира лидера Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за социалистът отговори, че е по-важно българските граждани да не бламират БСП.

Според него последният пленум е бил една стъпка към връщането на БСП отново към демократично и нормално функциониране.

Последвайте канала на

Novini.bg
514 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
????

2019.06.10 | 12:46

3

"ДругарЮ" Мерджанов,ГОТОВ ли е СПИСЪКА с ИМЕНАТА на ТЕЗИ от "БСП",които ПРОМЕНИХА листата за Евровота? КОГА ще бъде ОБЯВЕН ТОЙ????????????

Умник Гюро

2019.06.10 | 12:21

2

Избийте се, долни червени терористи! Голям кеф!

Два свята, единият е излишен

2019.06.10 | 09:03

1

Този е от групичката, която смята, че властта им принадлежи по наследство. Партията, която и да е тя, е сбор от съмишленици с общи идеи. Каква обща идея могат да имат бай Иван от Горно нанадолнище и господин Гергов да речем, виден бизнесмен и приватизатор?

Добави коментар

Водещи новини