Антон Кутев: Трябва да има рязка промяна в БСП

  • 28 май 2019 13:42

  • 1266
  • 4
Антон Кутев: Трябва да има рязка промяна в БСП
©

Задължително трябва да се върнем в парламента. Има сериозни промени, които трябва да направим днес. Говоря за промяна в устава, за избор на нов лидер.

Това каза депутатът от БСП Антон Кутев преди началото на днешното заседание на Националния съвет на партията. "За втори път загубихме избори, които трябваше да спечелим. Трябва да има рязка промяна в партията. БСП не може да бъде лидерска партия. Това не означава, че Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за не може да управлява БСП, но не може да я управлява по този начин. Ако продължим да правим същите грешки, ще загубим и следващите избори. Грешките са много, включително и това, че не успяхме да привлечем гласове отвън. На тези въпроси трябва да си отговорим днес на Националния съвет", категоричен беше Кутев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1266 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Българка

2019.05.28 | 15:24

4

Кутев,докато вашите крадци не върнат откраднатото от народа ще губите още повече.

????

2019.05.28 | 14:51

3

Другарю Кутев,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да ОБЯВИТЕ СПИСЪКА с ИМЕНАТА на ТЕЗИ от "БСП",които ГЛАСУВАХА за ПРОМЯНАТА на Евровота!!!

Иван

2019.05.28 | 14:08

2

Късно е,объркахте всичко преди тези избори ,излязохте от парламента ,въобще сбъркана работа,навлякохте Иво Христов , и.................накрая загубихте................

Умник Гюро

2019.05.28 | 13:52

1

Другари-терористи от БКП/БСП, по-добре изчезвайте от независима България, защото за вас ще става все по-зле. От ръцете ви капе кръвта на стотиците хиляди избити невинни българи... Прошка за вас няма да има никога.

Добави коментар

Водещи новини