Христо Проданов разкри: Първата петица от листата на БСП влиза в европарламента

  • 28 май 2019 08:07

  • 1616
  • 6
Христо Проданов разкри: Първата петица от листата на БСП влиза в европарламента
© БНТ

Не очаквахме, че ще загубим евроизборите. Очаквахме, че ще повишим вота си. Назад в годините БСП много пъти е губила избори, но се успокоявахме с увеличение на мандатите или леко повишение на процентите. Сега обаче предстои промяна. Това заяви зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“ Христо Проданов в сутрешния блок на БНТ.

'Имаше повишена активност от страна на премиера в последните 15-20 дни. Ние подадохме сигнал, че с държавни пари и охрана, Борисов обикаля из страната като "чудодейна икона". Но не искам да се оправдаваме, ще си понесем отговорността", каза още той.

"БСП беше единствената партия, която излезе с реална политическа програма - "Визия за България"", коментира Проданов.

"Важен факт беше ниската избирателна активност. Знак на протест бяха и гласуванията за независимите кандидати пред партиите в НС", коментира зам.-председателят на ПГ на „БСП за България“.

"Първата петица от листата на БСП влиза в европарламента, Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на става от пети втори с преференции", разкри Христо Проданов.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1616 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
ANTIFA

2021.02.27 | 14:51

6
НАРОДНИЯТ СЪД ДЕЙСТВА ПО ЗАПОВЕД НА СТАЛИН ДА ВЪВ РУСИЯ Е ИМАЛО КОМУНИЗЪМ НО ЕДИНСТВЕНОТО КОМУНИСТИЧЕСКО НЕЩО НА БКП БЕШЕ ИМЕТО И ЗА ДА УГОДЯТ НА РУСИЯ ОТ КОЯТО БЯХМЕ ЗАВИСИМИ СЕ НАРИЧАХА КОМУНИСТИ ВЪВ БЕЛЕНЕ ИЗПРАЩАХА ОТ ОБИКНОВЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ДО ПОЛИТИЧЕСКИ НЕУДОБНИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ Е ИМАЛО СОЦИАЛИЗЪМ А БСП СА НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА СОЦИАЛИСТИТЕ
Умник Гюро

2019.05.28 | 13:43

5

Другари-терористи от БКП/БСП, по-добре изчезвайте от независима България, защото за вас ще става все по-зле. От ръцете ви капе кръвта на стотиците хиляди избити невинни българи... Прошка за вас няма да има никога.

Българка

2019.05.28 | 10:10

4

Борисов си е Борисов! Той бил обикалял...,ами вие с ”президента”какви ги вършехте?! Значи за вас всичко е разрешено,а другите-не. Всичка мръсотия и помия отврати хората,долни изчадия такива.

2019.05.28 | 09:50

3

Абе имаш и очи да говориш сложихте най голямата крадла и подсъдима начело

2019.05.28 | 09:42

2

На калпав к.р му пречи вълната е казал народа

чичовите червенотиквеничковчета

2019.05.28 | 08:25

1

А това , че Главанака активно агитира за червената смрад , не е ли престъпление , червен кукумицин .

Добави коментар

Водещи новини