Илияна Йотова ще отбележи с българите във Франкфурт Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост

  • 28 май 2019 07:09

  • 215
  • 1
Илияна Йотова ще отбележи с българите във Франкфурт Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост
© Прессекретариат на държавния глава

Вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , е във Франкфурт на Майн, където ще бъде официален гост на традиционното тържествено отбелязване от българската общност на Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Работното посещение на вицепрезидента във Федерална Република Германия е по покана на почетния консул на Република България във Федерална провинция Хесен Инго-Ендрик Ланкау и на българската общност.

Тържественото честване, на което ще присъстват и представители на германските официални власти, ще се състои днес. Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , ще разговаря с представители на българската общност и с кмета на Франкфурт на Майн Петер Фелдман. Във Висбаден вицепрезидентът ще се срещне с министъра по федералните и европейските въпроси на провинция Хесен Лусия Путрих.

На 29 май Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , ще разговаря с президента на регионалния парламент на Хесен Борис Райн. Предвидена е среща на вицепрезидента с председателя на Управителния съвет на „Фрапорт“ АД Стефан Шулте.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
215 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Умник Гюро

2019.05.28 | 13:45

1

Рижава комунистическа свиня.

Добави коментар

Водещи новини