Губернаторът на Джянси към Илиан Тодоров: С Вашата силна подкрепа обменът и сътрудничеството между двете страни са в нова ера

  • 17 май 2019 13:32

  • 503
  • 2
Губернаторът на Джянси към Илиан Тодоров: С Вашата силна подкрепа обменът и сътрудничеството между двете страни са в нова ера
© Пресцентър, Софийска област

Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров получи специални благодарности от губернатора на Народното правителство на китайската провинция Джянси И Лиан Хонг. От името на Народното правителство той изказва поздрави за активните усилия на Тодоров за насърчаване на отношенията за сътрудничество между Софийска област и провинция Джянси.

„След подписването на писмото за намерение за установяване на сътрудничество между провинция Джянси и Софийска област миналата година и с Вашата силна подкрепа, се проведоха фотоизложбите в България „Джянси в пейзаж без сравнение“ и „Красивата Джянси“, показващи очарованието на провинцията“, пише в писмото си до Тодоров губернаторът на Джянси.

И Лиан Хонг кани делегация, начело с Тодоров да посети провинция Джянси през юни 2019 г., съобщиха от пресцентъра на Софийска област.

„Ние вярваме, че в рамките на инициативата „Един пояс, един път“, както и инициативата „16+1“, посещението Ви ще допринесе за насърчаване на двустранния обмен и сътрудничество в областта на икономиката, търговията, селското стопанство, образованието, туризма и др.“, завършва писмото.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
503 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.05.17 | 14:38

1

ХОМО АТАКЕНДЗЕЛ

Опааа

2019.05.17 | 17:33

2

духай миличка ;)

Добави коментар

Водещи новини