Борисов пред „Гардиън“: Няма по-добро място за живеене по света от ЕС

  • 15 май 2019 11:11

  • 659
  • 4
Борисов пред „Гардиън“: Няма по-добро място за живеене по света от ЕС
© Gettyimages

Няма по-добро място за живее по света от ЕС, казва българският премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в обширно интервю за британското издание „Гардиън“. В подзаглавие във вестника взелият интервюто Шон Уокър отбелязва, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г хвали дори Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в, но отговаря с по-голяма неохота на въпроси за корупцията.

Във време, когато някои политици в Централна и Източна Европа печелят от враждебността си към Брюксел, българският премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г поема различен път, целящ да спечели благоразположението на Европа чрез обаяние и ласкателство, пише „Гардиън“. Заявявайки, че е бил навсякъде по света и може да каже, че няма по-добро място за живеене от ЕС, Борисов е внимателен да не критикува никой от европейските си колеги.

Дори Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в, разочаровала много европейски лидери след две години „напред и назад“ с Брекзит, получава положителна оценка.

„Виждам всичките усилия, които Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в наистина полага, за да изложи своите аргументи пред всички останали 27 страни-членки, които оспорват доводите ѝ. Не бих желал да съм на нейно място. Но тя се бори твърдо“, казва Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в интервюто, предава БНР.

Запитан за различните виждания за бъдещето на Европа, изразени от френския президент Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на и унгарския му колега Виктор Орбан, Борисов отговаря:

„Ние имаме българска визия. Някои аспекти съвпадат с вижданията на Макрон или Орбан, други не съвпадат“.

Шон Уокър пише, че Борисов се е подразнил от въпросите за корупция и реагира срещу твърденията, че не отговаря на въпроси на критични местни медии.

„Няма нито една медия, която да не е правила интервю с мен, и няма тема, която да не са обсъдили с мен“, изтъква Борисов.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
659 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Умник Гюро

2019.05.15 | 13:11

4

Г-н Борисов, докато не се разправите с враг номер едно на България - БКП/БСП-терористи, нещата няма да се оправят. Комунистите трябва да се изпратят в урановите мини заради геноцида над българския народ от 1917г. до днес. В противен случай българският народ ще се разправи и с БКП/БСП-терористи и с ГЕРБ.

да

2019.05.15 | 11:51

3

я да иде да го обясни на бабите по селата дето мангалите ги изнасилват и колят. дето жиевеят по зле от турско "присъствие". за безконечните кражби да не говорим. а през туй време гробарите се хванали да борят "домашното" насилие. ща насъскват жените срещу мъжете си, децата срещу родителите си. евроатлантически ценности ни провеждат. тъкмо ще ги усвоим тези ценности и народа ни и държавата ни ще свършат своето съществувание.

асд

2019.05.15 | 11:46

2

голям евролибераст стана тоя другар от бкп.

????

2019.05.15 | 11:32

1

ОСОБЕНО в България,така ли "другарЮ-господин" Борисов????

Добави коментар

Водещи новини