Цвета Караянчева: Оценките за нашата работа често са крайни

  • 08 май 2019 09:43

  • 326
  • 4
Цвета Караянчева: Оценките за нашата работа често са крайни
© Булфото/архив

Надявам се въпреки предизборната кампания в 7-ата сесия на Народното събрание да продължим да изпълняваме задълженията си. Това заяви председателят на парламента Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на в началото на 7-ата сесия на 44-ото Народно събрание. В началото на своето изказване Караянчева честити празника на мюсюлманите Рамазан.

,,Отбелязахме Деня на храбростта и празника на Българската армия на 6-и май. Изключително успешно премина и посещението на Папа ФранцискПапа Франциск Франциск (на латински: Franciscus PP.), до избирането си Хорхе Марио Берголио – римски папа от 13 март в България'', каза още тя.

,,Днес започва 7-ата сесия на 44-ото Народно събрание. През април чествахме една важна за нас годишнина – 140 години от Учредителното събрание и приемането на Търновската конституция, която беше повод за преклонение пред делото на учредителите, но и преди всичко за равносметка. Когато обръщаме поглед към стореното от нас трябва да отбележим, че изминаха 2 години от работата на 44-ото НС и преполовихме неговия мандат. Оценките за нашата работа през този период често са различни, дори противоположни и крайни. Ако погледнем цифрите, ще видим, че от началото на мандата си това Народно събрание e приело 260 закона, 379 решения, 2 декларации и 1 обръщение. Това показва, че е извършена сериозна по обем законодателна работа. Изключително интензивен беше и парламентарният контрол“, обяви Караянчева и отчете, че над 280 часа са отделени за него.

,,Надявам се, че през тази сесия, въпреки предизборната кампания, ние ще продължим да изпълняваме задълженията си на народни представители, за което са ни гласували доверие избирателите'', допълни още тя.

Председателят на парламента призова още да се отнасят отговорно към работата си и да се водят от обществения интерес, тъй като това очакват избирателите.

,,Нека не забравяме, че всеки един от нас със своите действия и морал, с поведението си тук в тази зала и извън нея, със законодателните си предложения и своята компетентност дава общия облик на съвременния народен представител. Нека си пожелаем успешна сесия'', завърши Караянчева.

Последвайте канала на

Владимир Василев
326 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Вечно на пост(пардон - он лайн) - "Умник Гюро"

2019.05.08 | 12:09

2

цветенце, от село Мамарчево, ДА НЕ ИЗМРЯХА ЦИГАНКИТЕ, КОИТО ВИ ХВАЛЕХА, че се налага да ги заместваш?

Или ИЗБЯГАХА, ЗАЩОТО И ТЕ ВЕЧЕ СЕ СРАМУВАТ да кажат, че са за герберастите?

Ама хич да не ти пука – УСПЕШНО ГИ ЗАМЕСТВАШ, А И ВИЗУАЛНА РАЗЛИКА, НЯМА никаква!

Педал Гюро

2019.05.08 | 12:15

4

така се казвам

Ей

2019.05.08 | 12:14

3

Айе вече ДО

2019.05.08 | 10:10

1

strino cveto grobarska metreske vie ocenki za rabota niamate tai kato ne rabotite a samo kradete.

Добави коментар

Водещи новини