Сергей Станишев: Георги Първанов разцепва партията!

  • 06 март 2012 14:08

  • 6907
  • 50
Сергей Станишев: Георги Първанов разцепва партията!
©

През последните месеци президентът избра позиция да коментира БСП и нейното състояние, отколкото състоянието на държавата. Това заяви на брифинг след заседание на ИБ на партията лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Срещите на Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в не трябва да противоречат на принципите на управление на партията и хода на отчетно-изборната кампания. Правенето на паралелна кампания не е приемливо, убеден е Станишев. Това разделя партийните членове и симпатизантите на БСП, тъй като се предлагат оценки и идеи без да засягат важните въпроси, категоричен е лидерът на БСП.

По този начин не се дава възможност тази част от дискусията да се проведе сериозно и се подменя от лидерския въпрос. Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в трябва вече да бъде разглеждан като кандидат за председател, а не като наш президент. Няма как да се дават визии за бъдещето,  без да се изяснят нещата от миналото. Това е почтената и честна организация на дискусията. Най-важното е кой какво предлага за бъдещето на страната. Ние сме ясна опозиция на ГЕРБ по съдържанието на тяхната политика, тъй те водят страната към финансова катастрофа с опоскан резерв повишени задължения и липса на ресурси за бъдещо управление.

Не трябва да се подменя тази дискусия с ПР, категоричен е лидерът на БСП. Истината е, че ние сме против налагането на полицейската държава, която налага ГЕРБ. БСП трябва ясно да определи своята позиция, а не да се прокарват разделителни линии сред членове на партията, което прави в момента Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, категоричен е Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в имаше два мандата и винаги БСП заставаше зад него включително и в много тежки за него моменти - при импийчмънта, както и сега със създаването на комисия, която да го проверява. Когато той заявява, че има своя визия за успех на партията ще се радваме да видим абсолютно новото качество на политиката, добави Станишев.

Начинът, по който влиза Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в в кампанията е вреден, заяви Михаил Миков. Явно концентрацията вече ще бъде към вътрешнопартийната битка в БСП, а не посланията за промяна в политиката, убеден е зам.-председателят на ПГ на Коалиция за България.

Последвайте канала на

Novini.bg
6907 50

Свързани новини

Коментари 50

Добави коментар
Dx

2012.03.07 | 17:46

50
Да ви го таковам на репортерите.По добре ми кажете какво ще ям или направете разследване за цените на храните както се направи това за лекарствата.Хората се чудят как да изкарат месеца в мизерия и глад вие ни занимавате с глупости.Като са толкова добри тези партии да вкарат някой закон за регулиране на цените че вече не се трае.

2012.03.07 | 09:05

6
само Монката щот е симпатяга ще го държа на хляб и сперма
fucking gerberast

2012.03.07 | 17:46

49
Давай му само от второто...:))ТИЯ БОКЛУЦИ, И ХЛЯБ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ!!!
рот фронт

2012.03.07 | 15:59

48
Да не вземе Ахмед Доган да цепи Партията-майка,че тогава лошо.
4ovek v sqnka

2012.03.07 | 13:44

47
От наблюденията,които има знам едно със 100% сигурност-->95% от хората са комунисти(ценности,морал и т.н.) дори в САЩ-иначе нямаше да недоволстват от капитализма и да използват израза "социална справедливост"!Готов съм да споря със всеки и всички взети заедно-нямам изгубен спор по този въпрос,защото имам аргументи изковани от истина! Обаче може да се наложи и международна изолация временно-няма кой да ви даде сами да се разпореждате с живота си-нито ЕС нито САЩ !Правилата ви ги спускат отгоре и се искат яки рунтави ташаци,за да си извоюваш правото на самостоятелност-политическа,икономическа,лична!Но хубавото е,че имате избор-сегашното положение или моят вариант.Моля хора без висше образоваие и под 28-30г. да не се мъчат да ме оспорват.Тепърва ще видите какво е да ви гази мечка ако си траете и робувате на"евроатлантически демократични ценности"...каквото и да значи това...да го еба...

2012.03.07 | 13:44

46
Хубаво е да се видят най накрая свестни коментари на млади хора искащи промяна на статуквото. И аз едно време исках и се надявах,че нещата ще се оправят, вече съм на 30 и нямам нищо! Сигурен съм в едно,при 1-ва възможност емигрирам за да не умра в немотия. И аз съм на мнение,че това правителство е най-честното до сега, но хората под тях са мършави. Колко да искаш от омършавели хора,всеки се бори против корупция на думи, но всички при 1-ва възможност подкупват КАт нали?? Колкото и да го псуват комунягите, но те винаги са ламтяли за власт и нищо повече. За тях хората са просто ходещи банкоматчета или роби, това го доказва и първанов! Единствения начин за ефективна революция е измиване с кръв, като се почне от вилата на костов в полите на Витоша и се продължи с другите къщи. Иначе и да си викаме пред парламента все тая. Те си се прибират ядат,серат ебът любовниците си и им е през кура за вас. Най-кадърните млади хора вече емигрираха и се поустроиха навънка, другите останали тук живеят за да емигрират, няма начин държава да прогресира без тези хора,те са двигателите на една нация ,а не другаря ви костов и първанов или станишеФ. Нямам време, финанси и психика за да се боря за изгубена кауза....изморих се и съм направил вече своя избор!
4ovek v sqnka

2012.03.07 | 13:43

42
Аз мога да организирам нещата-достатъчно съм видял,чел и научил.НО.Аз бих водил само хора готови да следват(трябва да си дорасъл за това!)-а не да се вземе властта и да се окаже,че целта на повечето е била просто да се отстранят старите и да се заемат местата им ,както направиха герберастите! Бих водил само към една цел-комунизъм(не тоталитаризъм като преди '89г.,а истинският комунизъм,който още не се е състоял!).За една социална държава,за безплатно здравеопазване и образование,за солидарност и подкрепа на членовете на обществото един към друг,за абсолютна свобода на волеизява под шапката на държавата и в нейните нужди,а не шибания ви капиталистически копнеж за власт и пари,които водят до частни картели и монополи!Ако няма желаещи-продължавам да си бъда успешен капиталист и ме боли фара!Но вече ми писна от морално-културно-ценностното разложение и дивашкото отноншение един към друг,от девиза "прееби пръв,за да не те преебат теб"! С мотивирани хора за броени месеци гарантирам смазване на цялата досегашна система.Не разбирам от международни отношения,но мога да организирам всеки да си създаде рая вътре в родината.Та както казах-докато не видя едно 40-50% от хората да мислят като мен-продължавам да мачкам другите като мен-докато не им дойде акъла и не разберат,че кооперацията,а не конкуренцията ще ни оправи положението.Форумни мишки и лъвове не ги броя. обсъждам
captain

2012.03.07 | 13:44

45
Какъв социализъм ,бе ти луд ли си.Искам СИЛНО,БУДНО ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО,стига политически платформи,искам да ги е СТРАХ мишките от НАРОДА,искам ПРОЗРАЧНОСТ ,а не платени медии,искам когато някой се издъни ,да си плати,било то с изгубване на длужност или затвор,зависи от издънката,както в Германия,където президентът подаде оставка ако не се лъжа за нещо което се случва всеки ден тук и на което ние сме свикнали дори да не обръщаме внимание.ИСКАМ хората да изллизат да протестират до дупка,да се настоява за ПРАВОВА държава без царе,спасители,супермени и незнам си какви там още,където всичко е ПРОЗРАЧНО!
Петър

2012.03.07 | 13:43

44
Демокрация му е майката. Просто не сме имали истинска демокрация, като страните които имат такава. Затова си мислим, че демокрация е да правиш каквото си искаш, да трепеш и т.н. Демокрация означава ред и законност, каквито нямаме и не заслужаваме, защото нямаме манталитета да искаме и отстояваме своето. Всеки ни води за носа, а ние плюем тоя и ония. Никой не ни е виновен, че не реагираме на нищо. демокрация му е майката.
Приятел

2012.03.07 | 13:43

43
Приятел, пиши ми на скайп patriot_124. Мисленето на хората няма да се промени, ако някой не покаже вярната посока
Ebahti politikata

2012.03.07 | 13:39

34
Хора, тия копелета гадни няма да можем да ги махнем от властта. Убеден съм, че на тия избори ще купуват гласове и всичко ще направят да са поне втори. Те са си взели поука от загубените избори за парламент и кмет досега. Дайте да се разбукаме и да ги почваме тия копелдаци с лошото. Писна ми от глупости. Честно казано, смятам, че сегашното правителство е най-добро досега. Но и тука има пробойни. Убийства на младежи всеки ден, а не могат да се вземат мерки. Аз съм студент и наистина агресията излиза извън контрол. Боеве и убийства всеки ден има. Трябва да се спре с това. Трябва някой да удари по масата и то силно.
Иван

2012.03.07 | 13:41

41
Хора стига приказки. кажете какво ще правим?????
Добре

2012.03.07 | 13:41

37
Дайте да направим наша партия. С хора от народа - някакви студенти. Или хора които наскоро са завършили и да ги издигнем във facebook навсяъде. Всички малди хора ще гласуват за тях. Хора които ще имат голяма подкрепа от нас. Ще печелим гласове навсякъде за тях и ще разкараме от властта. Или да измислим нещо. не може да е толкова трудно бе хора. Не е невъзможно. Някъде в тая пародия наречена България има хора. и тези хора могат да помогнат.
Съгласен

2012.03.07 | 13:40

36
Имам приятел в Сащ. Наскоро ми каза: Там не управляват политиците, а хората. Каквото кажат хората това става. Ако някой противоречи всички се вдигат. Всичко е в интерес на хората. Затова има и смъртно наказание. През 2002 година педофил убива дете и хората се вдигат в един щат. Стига сме писали в тия жалки форуми. дайте да се държим за своето, иначе циганите ще са повече от нас след 10 години.
Писна ми

2012.03.07 | 13:40

35
Добре бе майка му стара гърците по - умни ли са от нас? Как те се организират, а ние не можем? Какви сме ние, бе мама му стара. Дайте да измислим нещо. Да речем facebook. Така тръгнаха гърците. И всеки път като има нещо което не се харесва на хората да се вдигаме. Да отворим facebook страница. Давам идея, ако някой е съгласен нека пише и ще дам номер и скайп за свръзка. Ако не сте съгласни дайте идея вие
Наталия

2012.03.07 | 13:41

40
ВАКАНЦИОНЕН КЛУБ "КОСТЕЛ HOLIDAY'S" Този нов комплекс се състои от две вили които могат да бъдат наемани едновременно и индивидуално. Обзавеждането е по най-висок стандарт и предлага всичко необходимо за вашето удобство. Отличните условия за настаняване ги превръща в желано място за вашата ваканция... За повече информация посетете сайта ни: WWW.VILIKOSTEL.COM
captain

2012.03.07 | 13:41

39
Така или иначе само народа може да си оправи положението.Трябва да има НАЦИОНАЛЕН протест срещу корупцията и организираната престъпност.Звучи наивно ,но тия мафиоти направо са ебали майата на държавата и продължават!.Аз съм на 19 и не виждам бъдеще тук.Ако нещата не се променят радикално,просто незнам как ще се оцелява.Вчера се роди племенницата ми,в Англия.Да ви кажа честно ми е гадно от една страна за много неща,патриот съм,но от друга страна съм доволен че това дете ще има бъдеще.Искам бъдеще за моите деца тук, в родината си и единственото,трябва да се направи е да се разбие проклетата мафиотска държав-а/ност ,защото ПАРИ ИМА,но те не са на хората ,а на курвите,които ни управляват.Нещо трябва да се промени и то не е маската на властта,а нейния механизъм.
Георги Христов

2012.03.07 | 13:41

38
Аз нямам нищо общо с БСП,но искам да кажа следното : БСП е единствената партия в България която разполага с най-голям управленчески потенциал и с най-много публични и истински политици от младо поколение. Щом Георги Първанов започва да води вътрешно-партийни битки по този начин-- знаете ли какво ще се случи с БСП, това което стана с първото СДС на Иван Костов............

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини