Костадин Паскалев за лидерската битка в БСП: Първанов има по-ясна визия

  • 06 март 2012 13:32

  • 1508
  • 3
Костадин Паскалев за лидерската битка в БСП: Първанов има по-ясна визия
© Булфото

Напрежението в БСП с наближаването на конгреса нараства, особено след като Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в официално обяви, че ще се кандидатира за лидер.

"Позицията на досегашния президент е по-адекватна от гледна точка на формирането на ясна визия за развитието на БСП", каза пред БНР бившият кмет на Благоеврад Костадин Паскалев. "Досегашното ръководство на БСП унижаваше и налагаше решения на местните ръководства, включително по време на местните избори. Налагането на кандидати, които не са членове на БСП, не споделят идеите на БСП за местните избори - във всяка област могат да се дадат примери. Много бих се радвал, ако двамата основни кандидати ясно формулират своите тези за развитието на партията", добави той.

Според социолога Юрий Асланов това, което се е чуло до момента, не е достатъчно да се каже, че има откроени идеи нито от страна на Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, нито от страна на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. "Не си обяснявам в тази суматоха защо така се изостриха дебатите, защото сега и коя е основната причина. Навярно този отговор ще дойде с времето. Надявам се конгресът да сложи точка на това нещо, чрез резултата от избора и каквото е казано да бъде забравено бързо, защото пред БСП има по-важни задачи от това кой ще е лидер. Дотук чувам само взаимни обвинения кой е по-виновен и кой какви заслуги има", заяви социологът.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1508 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
АЗ СЪМ ГОЦЕ - ГЛАВАТА НА МАФИЯТА

2012.03.07 | 10:55

3
Гоце ПАРАВАНов – чадър над мафията в БГ !!! ГЬОНСУРАТ № 1 Тоя Гоце зомбясан пернишки чукундур-предател и марионетка на Москва, който се снима в медиите на фона на национални символи като герба, Левски и Ботев и Кирил и Методи и националния флаг – за да промива мозъците на тъпите селяни, че олицетворява българщината, живее в света на своите болни фантазии: 1.Че комунизма никога не се е сгромолясвал с гръм на световен план и още е на мода. 2.Че неговите безброй беззакония ще си останат неразкрити и никога няма да бъде наказан и осъден на затвор за държавна измяна и корупции за милиони. 3.Че никога няма да му разкрият банките в които е внасял милионите взети от престъпния свят на мутрите за да им слага чадър 4.Че вечно ще има власт и достъп до медиите ДА ЛЪЖЕ И МАНИПУЛИРА НАРОДА КАКТО СИ ИСКА. Корабът на престъпния свят вече почна да потъва и всички корабокрушенци червени мафиоти и престъпници са в паника. Кръв пикаят и със сетни сили се опитват да спрат ГЕРБ който им потопява кораба. НО НИЩО НЯМА ДА СПРЕ ТОЗИ ПЪТ ПРОГРЕСА И НАХЛУВАНЕТО НА ДЕМОКРАЦИЯТА И ЗАКОННОСТТА В ТАЗИ РОБСКА ДЪРЖАВА. http://www.youtube.com/watch?v=P9c-5Z_Zfog&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=vLAXKmBRtPk http://tirith.blog.bg/politika/2011/04/17/goce-veche-dokazano-s-imoti-za-milioni.731198 http://www.bivol.bg http://bivol.bg/prezidentskoto-semeistvo-s-imoti-za-milioni.html http://www.extremecentrepoint.com/?p=1092
Fucking Criminals

2012.03.07 | 10:55

2
ОВИЯТ МОРАЛ НА ГЕРБ и тяхната "Швейцaрия на Балканите " към днешна дата 2012 год: - Най-бедната и най-корумпирана държава в ЕС с най-ниските при това ЗАМРАЗЕНИ от всенародния любимец Симеон Дянков заплати и пенсии - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Тотално разбита икономика, най-високите лихвени проценти в ЕС, смазване на малкия и среден бизнес, неразплащане на ддс и неразплащане навреме от страна на държавата със частниците, огромна междуфирмена задлъжнялолст - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Покачване на цените на основни и жизненоважни продукти, покачване на ток,вода и парно - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Разбито здравеопазване , липса на лекарства за онкоболните, закърняла здравна реформа - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Значително нарастване на дела на сивия сектор и политически чадър над контрабандата на цигари, горива и алкохол - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Орязване на всякакви социални пакети и придобивки и неизплащане на детски надбавки на българските майки поради смехотворно законодателство - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Близо 2 милиарда лева за прогнилата и корумпирана система на МВР и военното министерство - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Откриване на паметник за прослава на американските летци бомбандирали София - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Млади и интелигентно изглеждащи българи излезли по улиците да разпродават библиотеките си от безпаричие и мизерия - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Етнически българи ровещи в казаните за смет - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Етнически българи раздаващи брошурки по улиците да спечелят някои лев за комат хляб и кисело мляко - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Етнически българи чистещи стъклата на колите по булевардите за някоя друга стотинка - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Етнически българи които от безпаричие и отчаяние отиват на гурбет да чистят кенефи, да гледат старци, да берат ягоди,маслини,портокали и да ринат обори зад граница - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Погребване на култрурата и образованието - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ! - Тотално излагане и орезиляване имиджа на България по света - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !
избирател

2012.03.07 | 10:36

1
Костадин Паскалев е много опасен въжеиграч - имали сме контакти през по-миналите парламентарни избори- именно през тези години той беше пуснал котва в Харманли--беше посрещнат и обслужван като престолонаследник на общинската софра и от промъкналият се нагаждач и приспособенец/най-известният в цялата област подлизурко-председател на РПК/.Действително Костадин Паскалев на доста връзкари се отблагодари и дори устрои фамилиите им на престижни работни места........

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини