Цветанов участва в инициативата "Да пуснем корени в България"

Изключително съм щастлив, че за поредна година на Цветница имах възможността да бъда част от прекрасната инициатива на Младежи ГЕРБ-Благоевград "Да пуснем корени в България", която за 11-та поредна година се провежда в местността "Рупите". Това написа във Фейсбук зам.-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

"Пред всички присъстващи подчертах, че 28-те фиданки, които ще посадим по време на 11-та инициатива "Да пуснем корени в България", символизират членките на ЕС. Дръвчета са символ на това, че България е силна, когато е в Европейския съюз. Напомних, че преди 11 години идеята за инициативата дойде от Калин Каменов, който сега е кмет на един от най-големите областни центове – Враца. Калин преди 10 години се запозна с неговата прекрасна съпруга Мария, а преди 6 години точно тук на Рупите ѝ направи предложение за брак. Той наистина пусна корени в България", заявява Цветанов

"Посочих, че няма по-хубаво нещо в живота от семейството и в тази връзка призовах всички да прекарат заедно с близките си предстоящите светли християнски празници, защото именно у дома се зареждаме с най-хубавите емоции. По повод днешния ни личен празник с Калин Каменов - структурите на ГЕРБ ни подариха ръчно изработени и изрисувани великденски яйца с лика на Богородица. След края на официалната част младежите от ГЕРБ - Петрич изненадаха присъстващите с флашмоб. Веднага след това започна и засаждането на самите фиданки", пише още Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Коментари

 1. 2019.04.23 | 12:59

  Какви корени бе Цветанов?Слава Богу много хора пуснаха корени в други нормални държави и на други континенти,това е единственото хубаво нещо от настъпилата демокрация.А и защо твоята дъщеря,носител на твоите яки корени,се изнесе от България?Засрами се поне от глупостите,които говориш,нямаш насреща си малоумници!

 2. 2019.04.22 | 06:20

  А ЗАЩО КАТО ЩЕ ПУСКА КОРЕНИ В БГ Е УРЕДИЛ ДЪЩЕРЯ СИ НА РАБОТА В ЧУЖБИНА?

 3. 2019.04.22 | 01:15

  В ДС отлично да обучили Цветанов в манипулации и демагогия.

 4. 2019.04.22 | 00:08

  Пуснаха корени 2000000 души в ЕС, а тоя им сади фиданки, в чест на кръвосмуците.

 5. 2019.04.21 | 22:39

  Корените на тоя плевел трябва да се изкоренят с жестоко рязане. Никаква милост защото ще буреняса всичко.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Избрано от Интернет