Станишев: Първанов да обясни отношението си към ГЕРБ и към Борисов

  • 05 март 2012 18:12

  • 1891
  • 7
Станишев: Първанов да обясни отношението си към ГЕРБ и към Борисов
©

Преди да дава наставления и указания към партията, Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в трябва да отговори на редица въпроси.

Това каза лидерът на БСП и президент на ПЕС Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на в Сливен по повод заявеното намерение на Първанов да участва в битката за лидерското място в партията.

Според Станишев, Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в трябва да отговори на редица въпроси, свързани с миналото, в това число и за мандата му като президент, както и за политическата си линия.

Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в трябва да обясни и отношението си към ГЕРБ, и към Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г лично. До преди една година за него Борисов беше най-решителният премиер, а сега се оказа най-слабият. Затова говоря за достоверност и последователност в позицията”, заяви Станишев.

Той припомни и настояването на Първанов да се вкара мажоритарният елемент в изборния процес в страната. „Това изискване беше условие на Първанов, дори и към БСП. Друг въпрос, на който трябва да се даде отговор, е АБВ, защото за никого не е тайна, че това беше замислено като политически проект. На тези въпроси е хубаво да се отговори преди да се тръгне в другата посока”, каза още Станишев. Лидерът на БСП бе категоричен, че не се притеснява от състезанието на идеи и личности и заяви желанието си да чуе конкретните идеи, които ще предложи Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, президент 2002 - 2012 г., и сегашен член на БСП.

„Първанов категорично трябва да заяви, че ще се бори за председателското място в БСП, защото тези обиколки, които прави с не много ясни мотиви и теми, дефокусират нашите избиратели. БСП постигна особено на президентските избори един значим резултат, предвид начина, по който се правеха. За съжаление, от тогавашния президент Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в не чухме ясна оценка за нарушенията. Не чухме ясна оценка за фалшификациите, за купуването на гласове. Напротив. Още в изборната нощ Първанов поздрави победителя, колкото и спорен да беше тогава изборът. Нещата трябва да се казват ясно, защото, когато говорим за алтернатива на ГЕРБ, тя трябва да бъде достоверна като последователност на поведението, на когото и да било”, коментира още Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1891 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
хе хе хе

2012.03.06 | 20:40

7
Самоизяждането започна - голем смях хе хе хе!Обещаващия преди 10 год. никога повече да не влиза в партии агент -бракониер Гоце изведнъж го хвана амнезия - но ние помним! С което още веднъж доказа ,че нормален и честен комунист няма, то и това вече го знаеме- уж търсят справедливост за бонусите ,а се оказа че и те са взимали - даже многократно повече хе хе хе! И както винаги - крадеца вика -дръжте крадеца хе хе хе! Което отново ме подсеща ,че НАЙ-ДОБРИЯ КОМУНИСТ Е МЪРТ..Я КОМУНИСТ!
тройна комбинация

2012.03.06 | 20:40

6
Защо не го прикани да изясни отношението си към Трактора, Сумиста, Хамстера и прочие изроди?
Земеделец

2012.03.06 | 20:40

5
Поздравления към Сергей Станишев ! Оказа се,че Георги Първанов почва да играе роля на човек с къса ПАМЕТ . Браво на Сергей- че му е разкрил картите...Да не забравяме,че Сергей беше подложен на много трудни изпитания и провокации по време на Тройната коалиция- но въпреки всичко той се усъвършенствува и успя да се развие като перспективен политик.Има опасност Георги Първанов да разцепи БСП както стана със Земеделските съюзи и партии....
Вологес

2012.03.06 | 20:40

4
Жалко за Станишев - опра пешкира на Доган и останалите за провалите на коалицията и сега дъртите комуняги ще му бият шута. Най-лошото е, че всяко разцепление, в която и да е от опозициционните сили, налива в кошницата на ГЕРБ, а още един мандат с тяхно участие в управлението ще означава необратима катастрофа за България.
ангел темидов

2012.03.06 | 18:17

3
Сергей,нека другарят да отговори и на този въпрос: Как е посредничил другарят Goce, като физическо лице или тогава като президент по повод оповестената т.н.мокра поръчка на т. н. трактор към т. н. бизнесмен Гриша, т. е. между тия двамата?Или тримата са в един отдел и оперативна група на ДС?Ако е клевета,за посредничеството, както твърди лично по медиите другарят Goce, защо не заведе сега, веднага дело за клевета??Но пък тази т. н. "клевета" е еднозначно произнесена в съда и пред медиите!Тогава да бъде призован или се яви доброволно за свидетел ! Незабавно!

2012.03.06 | 15:37

2
Сдавиха се най-после двата празнодумеца. Къде да заложа.
ицо

2012.03.06 | 15:37

1
Сержа,май ще захапе дървото.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини