БСП: Аферата „Апартаментгейт“ ще бъде потулена като „Ало, Банов съм“

  • 12 април 2019 14:01

  • 2500
  • 31
©

„Очевидно съдбата на разследването на „Ало, Банов съм“ ще бъде като тази на „Ало, Ваньо съм“. Разследващият прокурор, който разследваше случая „Ало, Ваньо съм“ оглави КПКОНПИ. Очакваме по същия начин аферата „Апартаментгейт“ да бъде потулена и да не се потърси съдебна отговорност. Ние ще обжалваме тези решения. Това заяви водачът на евролистата на БСП Елена Йончева, предаде репортер на Novini.bg.

Следващата седмица ще представим категорични доказателства, че Боил БановБоил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 г. в София. Завършва „Режисура за е наредил фалшификация на документи. От документите, с които разполагаме става ясно, че действително има престъпление. Той нарежда на строителите, надзора и своите служители да подправят документи, за да не бъдат взети едни 700 000 лева“, подчерта Йончева, но отказа да посочи източниците си на информация.

Тя напомни, че материалите са предадени на ОЛАФ и се надява да има резултати след проверката.

Правителството реши да подобри концесията на Летище "София". Вчера тайно бяха отворени офертите за това национално богатство. В тази процедура прозира моделът "Златен век". Това каза депутатът от БСП Георги Свиленски по време на пресконференция в централата на партията.

Потенциални концесионери задават въпроси дали е възможно летищните такси да бъдат признати за концесионни. От отговора на Министерство на транспорта става ясно, че тази такса ще се плаща от българските граждани.

От БСП изразиха опасенията си, че концесията на летището ще се да де на чужда държава по неясни причини. От партията посочват, че точно по тази причина служебното правителството е спряло концесията на летището.

От БСП се питат как за 4-5 години се е получило пренаселването на Габрово с роми. Държавата не владее ситуацията и това се видя през последните дни, коментира Свиленски. "На хората им писна, те не издържат. Това са резултатите от това недоволство. Няма как в държава, в която не се спазват законите, това да не излезе и на улицата сред хората. Всички български граждани имат очаквания към избраниците си.", посочват от БСП.

Оставките са златен стандарт на ГЕРБ. Това, което наблюдаваме при ГЕРБ е замитане на отговорност. Изчаква се да се появи някой друг скандал, който да омаловажи скандала. При нас има едно правило – важна е законността. Когато има хора, които са нарушили законите, те си получават наказанието“, заяви още Георги Свиленски.

"ВМРО винаги предлагат мерки, когато избухне някой скандал. Защо никога не предлагат превантивни мерки?", подчертават от БСП.

<

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2500 31

Свързани новини

Коментари 31

Добави коментар
коментар

2019.04.12 | 14:29

1

Този е абсолютно прав, Летище София е Печелившо . И сега ще се почви поредната герберска мутра , която вече се знае коя е , ще го вземе на концесия под името на чуждестранна фирма и всичко ще отива в джоба му,Естествено че шефът на летище София е техен човек,Не разбирам обаче обаче пресонала??? Спомняте ли си ГАД ЗЕЕВИ.
ще се съкрати персоналът, ще паднат заплатите и нали разбирате , че отново ще се появи още един милиардер.Защо не стачкувате? Та това става в цяла Европа?
ГОСПОДИ КОЛКО СТЕ МИРНИ И ПУСЛУШНИ,

ххх

2019.04.12 | 14:31

2

Какво друго да каже като вижда краха на една от лъжите си? Може би трябва да допълни че гласовете от БКПБСП против "апартаментгейт" са повече отколкото от управляващите! Не е чудно като знаем как се разграбваше държава и икономика по Луканово,Виденово,Станишево време,а за бай Тошово да не говорим-тогава си беше официалното им царуване. Ако "разобличителите" в тази афера се разровят във всички посоки то ГЕРБ ще им се стори китка....И сега се пускат откъслечни сведения за висши политици и бизнесмени от червения лагер че и от президентството ,та не е чудно че гласовете против,от техните редици, са повече .

пурко

2019.04.12 | 14:36

3

Както потулиха "изгубените"секретни документи от любовника и Станишев,аферата Хохегер, приватизацията на Техноимпекс,подаряването на пловдивския панаир на Гергов,фалита на банковата система играбежа на века с хиперинфлацията на Виденов....Списъка е дълъг и води неизменно до БКПБСП ,включително и тази измислена афера с апартаментите.....

2019.04.12 | 18:00

27

Чакай ква я подкара Боко ще излезе невинен,а всички са рипнали срещу него.Дали за да се скрият зад него като си знаят кирливите ризи.

Гочо

2019.04.12 | 14:48

4

Тая защо не е в пандиза ?

Пламен

2019.04.12 | 14:49

5

Безпардонно куче от женски пол!!!! Нахално и безочливо!!!

2019.04.12 | 16:14

21

Да не обиждаш кучетата,сравнявайки ги с това чучело!!Те са боги твари

2019.04.12 | 14:49

6

МАРШ В ЗАТВОРА!

2019.04.12 | 14:50

7

Елена Йончева ще дари своите имоти на деца сираци от ромски произход

...

2019.04.12 | 14:51

8

Патологичният лъжец измисля лъжа и когато го хванат, че лъже, измисля още по-голяма, която да оправдае първата и така до безкрай. Комунягите в БСП са психопати, боклуци, крупни крадци, руски слуги и отрепки. Жалко е, че още не са растреляни.

веселин василев

2019.04.12 | 14:53

9

Йончева - изчезни от сцената!!!!!!

Ееее

2019.04.12 | 16:07

19

Само след подпис и печат ,влакът за Сливен чака !!И вместо ЕП-КИЛИЯ ДВЕ НАПРЕД,ЕДНО НАЗАД!!!Няма нищо по-гадно от позитански мелез-офшорка ,дърта маймуна и глист

Delyo

2019.04.12 | 15:38

10

Кой го казва това за потушаването? Хората са си платили апартаментите и със сигурност фирмата не е на загуба макар, че ги е продала на тази цена. Ами милионите взети от КТБ и от тройната коалиция за някакви смешни интервюта защо нищо не казва този парцал?

Добави коментар

Водещи новини