Адемов: Да се фокусираш върху един обществено недолюбван етнос е най-лесният начин за политическа манипулация

  • 11 април 2019 09:59

  • 412
  • 2
Адемов: Да се фокусираш върху един обществено недолюбван етнос е най-лесният начин за политическа манипулация
© Булфото (архив)

"Години наред се говори за различни видове мерки, интеграция и т.н. във връзка със справяне с проблема с насаждането на етническо напражение у нас. Налице са не една или две стратегии и концепции. Резултатите за съжаление обаче не са такива, каквито всички очакваме". Това коментира председателят на Комисията по труда и социалната политика в парламента Хасан АдемовХасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година завършва пред Bulgaria ON AIR по повод събитията в Габрово.

По думите му не е важно какви са средствата, вложени в тези програми, а това, че ефект от тях на практика няма. И именно на това трябва да се обърне внимание.

"От изключителна важност е отговорните в държавата институции да вършат работата си. Законите в България са за всички и трябва да бъдат спазвани. Това важи с пълна сила и по въпроса с незаконните ромски постройки, по този с посещаването на учебни занятия", отсече още Адемов.

Той допълни, че намирайки се в предизборна ситуация, в каквато е страната ни в момента, да се фокусираш върху един "обществено недолюбван етнос" е най-лесният начин за политическа манипулация.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
412 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.04.11 | 10:35

2

abre ademov kato ste obshtestveno nedolubvan etnost shto go dirite vav balgaria ami ne si hodite pri svoiat etnos vav turcia.

...

2019.04.11 | 10:28

1

Ето кой е феодал на циганите и заради когото те озверяват от наглост. Този боклук трябва да яде кютек всеки ден.

Добави коментар

Водещи новини