Политолог: Бойко Борисов е добър популист с харизма

  • 09 април 2019 10:08

  • 1366
  • 6
Политолог: Бойко Борисов е добър популист с харизма
©

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е добър популист с харизма, комуникатор, но не може да си владее нервите, защото е притиснат до стената. Той повтаря едни и същи неща. Това каза политологът доц. Мария Пиргова пред БТВ.

Едно се говори на Консултативния съвет, а след това когато излизат пред медиите, политиците използват възможността да наговорят най-различни неща, коментира от своя страна политологът доц. д-р Румяна КолароваРумяна Коларова Доц. д-р Румяна Коларова е родена на 10 юни 1956 г. в София. Румяна Коларова е университетски.

По думите ѝ последният Консултативен съвет при президента е бил особен и заради нещо друго – технологията на КСНС предполага да се постигне съгласие, да се излезе с декларация. „При президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното той излизаше пред журналистите и прочиташе този документ, а зад него бяха всички участници в Съвета”, припомни Коларова.

Според доц. Мария Пиргова при президента Радев много трудно се постига такава обща декларация. „Не е тайна конфликтът между изпълнителната и президентската власт, както и неразбирането по много въпроси”, отбеляза още Пиргова.

Декларацията ,според нея, трябва да съдържа съгласие за нов състав на Комисията антикорупция или за нов закон, както поиска БСП.Според Мария Пиргова трябва да стане ясно кой се бори с корупцията и кой пази статуквото. „Статуквото се пази със страшна сила от ГЕРБ, които са притинснати до стената с едни много интересни разкрития, те не са толкова съществени като разследването за КТБ, но са много интересни за публиката”, посочи още тя.

Политологът Румяна КолароваРумяна Коларова Доц. д-р Румяна Коларова е родена на 10 юни 1956 г. в София. Румяна Коларова е университетски отбеляза, че според нея цялото искане за нов закон срещу корупцията е добре забравено старо. „Не ми се вярва в ЕК да са казали „Искаме нов закон“. Напротив, ЕК хиляда пъти казват едно и също нещо: „Искаме реални резултати. Не ни интересува какви са вашите закони“. Българското правителство непрекъснато отлага въпроса за реалните резултати, като прави нови закони и обещава, че ще прави нови закони“, смята доц. Коларова.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1366 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2019.04.09 | 11:55

6

Няма ли да смените тези две лелки. Те са като клюкарките на пейката пред блока. Още преди да са си отворили устата се знае всяка какво ще каже.Няма безпристрастен анализ. Стига манипулации.

Крадливото президенче

2019.04.09 | 11:40

5

Мен кой ще разследва за апартаментите.

Пиргова

2019.04.09 | 11:39

4

Аз не крада той мъжът ми само пуши.

2019.04.09 | 11:32

3

Защо ли Плевнелиев прочиташе декларация,а зад гърба му Борисов,дали не беше защото просто Борисов казваше какво да се пише там,затова г-жа Коларова не може да повярва ,че може да има президент,който не се страхува от премиера

ПЕДАЛ-ГЮРО и ДРУГИЯ ГЕРБЕРАСТКИ ТРОЛ

2019.04.09 | 10:50

2

СА ДЕЖУРНИТЕ ПЛАТЕНИ АНОНИМНИ ПЕДАЛИ-ТРОЛОВЕ НА ГЕРБЕРАСТКАТА КРАДЛИВА ШАЙКА.

2019.04.09 | 10:36

1

boiko borisov e dobar popolist sas harizma no nai vece e kradec koeto osira vsicko drugo.

Добави коментар

Водещи новини