Борисов: Не очаквах такова поведение от Радев. Да излезе и да каже всичко, за което си говорихме на КСНС

  • 08 април 2019 18:30

  • 23200
  • 100
Борисов: Не очаквах такова поведение от Радев. Да излезе и да каже всичко, за което си говорихме на КСНС
© Министерски съвет

Разбрах неща за КСНС при президента, които ако не бях там, нямаше да повярвам, че са казани. Не очаквах такова поведение. Чух преразкази, които не отговарят на истината.

Това заяви на извънреден брифинг в Министерски съвет премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който коментира изказването на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на след приключването на КСНС. "Това, което ни беше предложено, най-вероятно написано от г-н Иво Христов, беше предизборен подарък за г-жа Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Искам да преразкажа нещата и от наша гледна точка. Още с влизането си Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за започна да обяснява, че в държавата всяка година се крадат по 10 млрд. Това са фантасмагории. Аз съм готов да седнем с нашите екипи да дебатираме по тази тема. 5 млрд. се дават за пътища, мантинели и тн. и вие това го виждате. Поисках да говорим и за приватизацията, но предложението ми бе отхвърлено. Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на като ходи в чужбина взима министри, те му организират срещите в чужбина, и там всичко минава наред. А като се върне тук, обяснява, че министрите са корумпирани. Как се получава това? И онзи ден с германския президент заявиха, че в България всичко е прекрасно", даде пример Борисов.

"Думите ми към Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за за Румъния и Кьовеши ги има записани в стенограмата. Президентът да я разсекрети. Най-искрено и казах да провери в Румъния. Европейският съвет не се е занимавал с новия европейски прокурор. Взето бе решение новият Европарламент да се занимава с тази тема. Разбирате ли внушенията? Нинова не спира да повтаря, че ме е страх. Нека Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на да отвори стенограмите. Там той не спря да повтаря, че медиите са разкрили всичко по скандалите с апартаментите. Тогава да вземем да махнем клишето, че медиите не са свободни. Всичко излиза и има всякакви материали. Нищо не е скрито. Пак ще повторя, че по "Апартамент гейт" само ние предприехме мерки. Министри подадоха оставки. Сега и още един министър може да подаде оставка. След днешното КСНС разбрах къде е заровено кучето обаче - искат нов закон за КПКОНПИ и председателят да се избира от президента. Като видях как се споглеждат Иво Христов и Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за ми стана ясно всичко", разкри Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

"Друго, което президентът не коментира, е как така България е с най-нисък дълг? Как така върнахме парите на вложителите на КТБ? Как платихме за двата реактора на АЕЦ "Белене"? Как се вдигнаха заплатите на полицаи, учители, лекари? Откъде дойдоха парите за коледни и великденски добавки? Как България има най-висок БВП? Ето това си говорихме на КСНС. Накрая решихме, че няма да излезем с общо становище. Президентът е свикал КСНС и има право да даде пресконференция, но да спомене всичко, за което сме говорили", призова министър-председателят.

"ОТ БСП искат нов закон за борба с корупцията. Как да стане това? Да ни го дадат в парламента, те да си лежат вкъщи и ние като чираци да го приемем в парламента. Проблеми има, но трябва да ги видим и да ги анализираме. Да видим какво не работи в сегашния закон. Контрабандата е на рекордно ниски нива. Държавата работи и има огромен излишък. Всичко това говори, че в държавата се работи. От КСНС си тръгнах в толкова добро настроение. Бяхме в толкова радушно настроение с президента. Явно, след като си тръгна, някой влиза при него и започва да му говори други неща", каза още Борисов.

"Заявих, че в парламента трябва да се създаде комисия за всички замесени в "Апартамент гейт". Аз не искам да се занимавам с апартаменти на хора извън ГЕРБ. Не виждам за какво бранене на статуквото говори Нинова. Да питам Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа как може да каже в "Панорама", че няма кой да го накаже и не се чувства наказан. Първо може да ни накаже Господ, после може да ни накажат хората, мога да го накажа и аз. Цветанов имаше рожден ден днес, да му е честит. Наказах го с максималната строгост. Другото е работа на партията, на Изпълнителната комисия, на симпатизантите. Към моите съм най-строг. Това е. В ГЕРБ сме допускали грешки, но винаги сме взимали морални решения и сме понасяли отговорност", категоричен бе премиерът.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
23200 100

Свързани новини

Коментари 100

Добави коментар
,,,,,

2019.04.09 | 20:12

100

.,.,,

2019.04.09 | 20:09

99

какво очакваш , всички да ти се кланят и боготворят , но ти си само една тиква.

2019.04.09 | 18:50

98

ГЕРБ умре ! Тия се насират от страх .

2019.04.09 | 18:48

97

ГЛУПАК !!!!

2019.04.09 | 02:54

90

Какво можеш да очакваш от комунистите и подлогите им, само безмерна наглост и безочие. Как иначе да си обясним геноцида над народа за експеримента комунизъм, след което да му се изплюеш на паметта, да го ограбиш в Лукановата зима и да го натикаш в капитализма заради който си го държал зад желязната завеса...

2019.04.09 | 18:30

96

а от мутри какво да очакваме .

гост

2019.04.09 | 17:51

95

За едно е прав ББ. Издъни ли се някой в ГЕРБ, излита .
Някой да е чувал за издънил се и излетял комунист от Позитано, защото лично аз съм чувал само за издънили се. Корнелия може ли да даде поне един пример за изгонен от БСП заради съмнения в корупция - Не може щото корумпетата в БСП са свещенни крави.

Bridget.

2019.04.09 | 11:57

94

Google вече плаща $ 17000 до $ 22000 на месец за работа онлайн от дома си. Аз се присъединих към тази работа преди 2 месеца и съм спечелил $ 20544 в първия ми месец от тази работа. Мога да кажа, че животът ми е променен - напълно към по-добро! Разкажете какво правя

Започнах............>> w­w­w­.­W­e­b­j­o­b­3­3­.­c­o­m

????

2019.04.09 | 09:24

93

Но,"другарю-господин" Борисов,и Вие КАЗАХТЕ ВСИЧКО в разговора "Ало,Ваньо.....",и КАКВО?! НАРОДЕ????

2019.04.09 | 08:20

92

Борисов е смачкан ! Като препикано мушкато изглежда ! ГЕРБ е в агонизиращ стадий ! Приритват и са в паника !

2019.04.09 | 02:57

91

КОСТАДИН КОСТАДИНОВ И ПАРТИЯ
" ВЪЗРАЖДАНЕ "
ГЛЕДАЙТЕ ГО В " Ю ТЮБ "
РЕВИЗИЯ ЗА 30 ГОДИШНО УПРАВЛЕНИЕ НА ЗАД.
ПАРТИЯ "ВЪЗРАЖДАНЕ"
ВСИЧКИ ВИНОВНИ ПРЕДАТЕЛИ В ЗАТВОРА.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО.
БЪЛГАРИЯ ЩЕ Я ИМА.

БКП=БСП,СДС,ДПС,НДСВ,ГЕРБ И СЕГАШНИТЕ ПАТРИОТИ.

Добави коментар

Водещи новини