Цветанов: Ние сме една прекрасна страна с многообразие от различни етноси

  • 07 април 2019 20:56

  • 2455
  • 26
Цветанов: Ние сме една прекрасна страна с многообразие от различни етноси
© ГЕРБ

Зам.-председателят на ГЕРБ връчи членски карти на партията на 139 новоприети членове на ГЕРБ от с. Зърнево (област Добрич), в което живеят близо 1200 души. Събитието, на което Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа връчи картите, се проведе в с. Зърнево и на него присъстваха народните представители вицеадмирал Пламен Манушев и Даниела Димитрова, Шерин Вели – заместник-областен управител на Шумен, Симеон Симеонов – общински ръководител на ГЕРБ-Тервел, Ешреф Ешреф – кмет на община Никола Козлево, Кина Драгнева – областен организационен секретар на ГЕРБ-Добрич, Красимир Николов – зам.-областен управител на Добрич и общински ръководител на ГЕРБ-Добрич, Живко Желязков – зам. областен управител на Добрич, членове на областното ръководство на ГЕРБ и общинските ръководители в област Добрич, съобщиха от партийната централа.

„Много важно е да съхраним духа си и традициите. Важно е да помним това, което са завещали нашите деди –  че ние сме една прекрасна страна с многообразие от различни етноси и когато сме заедно сме много по-силни, отколкото всеки един поотделно. Затова винаги сме били за толерантността, за диалога. Това сме доказвали през всичките тези години със стъпките в изграждането на политическа партия ГЕРБ“, каза в присъствието на близо 200 души Цветанов.

 

„ГЕРБ показа с политиките си, че не дели общините на наши и ваши. Пример за това е Община Тервел, която е с кмет от БСП и с председател на Общинския съвет от ГЕРБ. Ние в момента полагаме максимални усилия с подкрепата на правителството да се реализира инвестиция в размер на близо 2,3 млн. лв.“, заяви Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

„Община Тервел полага усилия, за да се справи с всяко предизвикателство. Но е важно и да имаш партньор, на когото можеш да разчиташ. Затова искам да отчета съществената заслуга на премиера Борисов. Като министър-председател на България вече трети мандат той не дели общините на наши и ваши, а се старае с възможностите на държавата да подпомага всяко едно населено място в страната“, посочи Цветанов.

„Инфраструктурата в различните населени места в страна се модернизира и благодарение на европейската солидарност. Когато държавата е стабилна, ние даваме възможност на повече европейски средства да достигат до България, а те на свой ред осигуряват и европейски облик“, обясни зам.-председателят на ГЕРБ. Той пое ангажимент в първата посетителска група в ЕП, която ще бъде организирана след европейските избори, да има представители от село Зърнево, от община Тервел и от община Никола Козлево.

Общинският ръководител на ГЕРБ в Тервел Симеон Симеонов, който е и председател на Общинския съвет, заяви, че в община Тервел са се случили много добри неща, откакто държавата се управлява от ГЕРБ. „От днес с тези нови членове ГЕРБ в община Тервел става по-многобройна, по-силна. За пореден път ГЕРБ доказва, че е национално отговорна партия, която не дели етноси и религии. На това се дължи силата на партията“, посочи той.

Симеонов съобщи, че освен чрез европейски средства, през последните 20 месеца правителството подпомогна Община Тервел с общо 2 000 000 лв., част от които бяха вложени в обновяването на общинския музей, градския площад и в изграждане на обреден дом в общинския център, а за друга част от средствата се провеждат обществени поръчки и предстои изпълнение на проектите.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2455 26

Свързани новини

Коментари 26

Добави коментар

2019.04.08 | 08:35

26

прекрасна е за вас , да е.ба мамави крадлива .

Наблюдател

2019.04.08 | 00:26

25

ТАЗИ ПАСМИНА РАЗДАВА ЧЛЕНСКИ КАРТИ НА НАИВНИ, ДА НЕ КАЖА ГЛУПАВИ МЕРАКЛИИ, ВЕЧЕ НА КИЛОГРАМ!

ТОЧНО ТАКА, КАКТО ПРАВЕШЕ бкп-то, НЕПОСРЕДСТВЕНО ПРЕДИ „ПАРКЕТНАТА РЕВОЛЮЦИЯ“ ПРЕЗ 1989 г.

2019.04.07 | 23:57

24

Етноси в БГ няма.Всичко е паплач.всичко под ножа.бели и черни цигани и за прислуга не ставате.и за вас трябва да харчим куршуми ?амма че сте нахални гяури ...!!!

Ще си преброите " пилците"

2019.04.07 | 23:47

23

Съвсем скоро, при това! И се нагласяйте за възмездието, което ще ви сполети всички ДРУГАРИ от герб, барабар с клоакалиционните ви пръцньори! НАРОДЕН СЪД ви чака, за каквото и да си правите асоциации, НЕуважаеми ни "народни любимци"! Отърване този път няма!

Герба раздавал членски книжки

2019.04.07 | 23:39

22

На членове на партийната ДУПЕСЕ! Защо да не? То това мероприятие си е аналогично на двойното гражданство по света. Само дето не стана ясно, ДУПЕСЕ- то какво ще прибере "под тезгяха"? Всички знаем, че нищо случайно няма при тях!

Със сигурност

2019.04.07 | 23:28

21

Сме прекрасна страна, с апетитни имоти, за някои "на безценица"! Обичам я тази страна, обичам и всички нейни прости и ограничени поданици. Ние сме европейци, значи трябва пак да ни изберете, за да ми подарят още и още недвижими имоти. За да ви запомня само с " добро", скъпи мои глупаци и натегачи! От бате ви цецко- втори по значимост в герб! Да живее България вовеки веков! Амин!

Киро It

2019.04.07 | 23:22

20

Бяхме една прекрасна държава, докато тиквата и цвъки не я обраха.

Хах

2019.04.07 | 23:21

19

ГРОБАРСКИ САЙТ

Българин

2019.04.07 | 22:54

18

Прекрасна страна с прекрасни апартаменти!

Асанчо кючека

2019.04.07 | 22:44

17

Мойто етнос най убав

Добави коментар

Водещи новини