Волен Сидеров предложи Явор Нотев да заеме председателското място в правна комисия

  • 04 април 2019 13:52

  • 388
  • 1
Волен Сидеров предложи Явор Нотев да заеме председателското място в правна комисия
© Булфото (архив)

Явор Нотев е изключително подходящ да оглави Правна комисия.

Това заяви в кулоарите на парламента лидерът на „Атака“ Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа във връзка с номинацията на Данаил КириловДанаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г. в Димитровград. Висшето си образование получава в СУ "Св. за правосъден министър, при които той трябва да освободи поста на председател на парламентарната правна комисия. Сидеров отбеляза, че все пак ГЕРБ са основната управляваща партия, но посочи, че ако одобрят Нотев за поста, това ще бъде добър жест от тяхна страна. „Има достатъчно хора с подготовка тук - и юридически, и парламентарен опит“, допълни Сидеров, цитиран от радио Фокус.

За кандидатурата на Кирилов за правосъден министър, лидерът на „Атака“ коментира, че той е юрист с наложено име. „Той се справяше много добре тук като шеф на правната комисия. Не мисля, че един Явор Нотев би бил по-ниско ниво, ако бъде предложен и приет за председател на Правната комисия. Защо не. Не е вярно, че няма капацитет. Има. Въпросът е в разпределението на задачите“, заяви Сидеров.

По думите му квотата е нещо относително, защото нещата в живота не са таблица в „Ексел“.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
388 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.04.04 | 13:59

1

Хахаххаха,а аз се чудех от каде изведнаж такава подкрепа за един доказан некадърник и най вече юридически неграмотник,като Кирилов,а то каква била работата...Те изтъргували вече постовете...!!!

Добави коментар

Водещи новини