Цветан Цветанов: На провокациите на БСП ще отговорим с реални резултати

  • 03 април 2019 20:03

  • 1938
  • 18
Цветан Цветанов: На провокациите на БСП ще отговорим с реални резултати
© ПП ГЕРБ

Изключително важно е да се представим добре на тези избори. Тази кампания ще бъде много по-различна от всички досега. БСП ще се опитат да изведат на преден план единствено битови проблеми, а не диалог за бъдещето на ЕС. Ние, от ГЕРБ, нямаме никакво намерение да влизаме в техния тон. Напротив - на техните провокации ние ще отговорим с реални резултати. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа пред над 150 души в Божурище.

Той присъства на среща на структурите на ГЕРБ в София област, която се проведе в НЧ „Христо Ботев 1934” - Божурище. На събитието присъстваха още областният координатор на ГЕРБ Галя Георгиева, народните представители от ГЕРБ-София област Валентин Милушев, Васил Цветков и Мартин Тинчев, общинските ръководства на партията, кметове на общини и кметства, общински съветници на ГЕРБ в областта.

,,Това, което направихме с Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23, Ваня Колева и останалите колеги, бе доблестна постъпка. Ако не се бяхме оттеглили – компроматите щяха да зачестят и това можеше да доведе до увреждане на имиджа на партията. В тази кампания опозицията няма да допусне да има дебат как да защитим по-успешно българския национален интерес в Европа. Ще се търсят начини за дискредитиране както на кандидатите за евродепутати, така и на успешните кметове на ГЕРБ. Истината е обаче, че компроматната война по своята същност не може да доведе до нищо градивно“, обясни пред всички присъстващи зам.-председателят на ГЕРБ и даде пример с днешното изявление на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за във връзка с резолюцията за Истанбулската конвенция, която ще се гласува от ЕП.

,,Тя обаче отново пропусна да спомене факта, че предложението е на двама социалисти от ПЕС, като по този начин отново акцентира върху различията, които има БСП с европейското си семейство. На всички хора е ясно, че това е поредният опит на Нинова да се заиграе със страховете на хората'', коментира Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ бе категоричен, че за разлика от БСП – ГЕРБ ще търси обединението, като акцентира върху общата листа, с която ГЕРБ и СДС ще се явят на евровота.

,,Една победа би затвърдила, че посоката, в която се развива държавата – е правилната и хората го виждат. Местните избори също ще бъдат изключително важни, защото именно местната власт е гръбнакът на държавната. Ние имаме над 130 кмета в цялата страна и няма нещо, от което да се срамуваме. Напротив – няма община, която да не е усетила положителния ефект от стабилното управление на правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и от европейската солидарност'', каза още Цветанов.

Той изтъкна, че европейският бюджет за България в периода 2021-2027 е 18 млрд. лв.

,,Това е най-високият бюджет за регионално развитие, инфраструктура, околна среда и заетост от присъединяването на страната ни към ЕС досега'', допълни Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Той призова всички присъстващи кметове да бъдат активни и с пълна мобилизация в идните месеци, за да може в края на годината ПП ГЕРБ да се поздрави с две победи.

,,Божурище има огромен потенциал. Самият факт колко инвестиции се направиха и се очаква да се случат притеснява нашите опоненти, защото тяхната най-голяма слабост е именно липсата на конкретни резултати от годините, когато са били на власт. Ние има с какво да се похвалим. Затова  - срещайте се с хората, бъдете сред тях и им разказвайте всичко, което до момента е направено и ще бъде направено'', обърна се към кметовете Цветанов.

Кметът на Божурище Георги Димов благодари на Цветанов, че е избрал точно община Божурище за тази областна среща.

,,За тези 3 години много се направи в община Божурище с помощта на правителството. С подкрепата на ГЕРБ се разрешиха доста проблеми. Когато се работи и има надграждане, когато партията е силна - опозицията няма друг избор, освен да се опитват да ни разрушат. Защото те са слаби, а слабите могат само да рушат'', категоричен бе кметът Димов.

,,Имаме кметове в 8 общини и изключително много разчитаме на тях за предстоящите избори. Именно такива срещи ни помагат да бъдем още по-сплотени, което ще ни бъде нужно с оглед на двете кампании през тази година'', бяха думите на областния координатор на ГЕРБ-София област Галя Георгиева.

Последвайте канала на

Novini.bg
1938 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар

2019.04.04 | 05:28

18

МАЛОУМНИК,ВИП АСАНСЬОРА ОТ РЕАЛНИТЕ ВИ РЕЗУЛТАТИ ЛИ Е?

гост

2019.04.04 | 03:50

17

За ЕП-то изтаковаха по-големо от това на БСП-то с Йончева начело на листата ….. Браво на евреите!!!

Kur za boiko

2019.04.04 | 00:34

16

Doluuuuu mafioti va6ta mama

2019.04.04 | 00:02

15

нагъл и многооо прост , реални резултати 8 апартамента

2019.04.03 | 23:30

14

За вас битовизмите са най-важните и това си проличава от имотното ви състояние,от живот потънал в лукс ,за круизите все неща ,които не са познати за обикновеният българин,затова че каквото и да говорите за ЕС няма как да се приеме от народа,защото той не е почуствал подобрение на живота си,а живее като най-бедният,с най-ниски доходи в този ЕС.Явно има нещо сгрешено и едва ли е в ЕС,а по скоро във вашето управление

саадам хюсеейн от правец

2019.04.03 | 22:59

13

на 3 ред са виждат хората от на бкп правец приближените на ц ц и б б

vlast

2019.04.03 | 21:09

8

Властимащите блеснаха с битови придобивки вместо с идеи и планове за бъдещето.Всъщност те показаха какво бъдеще имат за нас- те богати и тъпи народа беден и прецака

2019.04.03 | 22:26

12

Та ева в комунистическия тролски г*з. отрепка долна

2019.04.03 | 22:16

11

Това е нещо ново да гепиш кинти от народа и после да викаш че е провокация има Апартаментен Тероризъм срещу Цветанов

До простия!

2019.04.03 | 21:40

10

Власт имащите в България, витаги са блестяли само с кражби, особено БСП-БКП и ДПС, че и в пъти повече от сегашните !

Но за вас тъпаците, това е трудпо смилаемо !

За това и България тъпчеше на едно място от 1989 да 2007 !

Щото тъпаци, като вас, раледовно гласуват за БСП-БКП и връщат всичко от начало !

ХА ХА ХА ХА

2019.04.03 | 21:03

7

Тоя бандит пак се изявява !!!

До простия мангал !

2019.04.03 | 21:35

9

Хахахах !

Ако този е бандит, какви са от опозицията бе, тъпанар прост !

БСП предпочиташ нали ?

Вие тъпанарите сте така !

Важно ви е, Вуте за е зле !

Добави коментар

Водещи новини