Валери Симеонов: Президентът се явява нещо като морален съдник, ходжа или мюфтия

  • 03 април 2019 18:42

  • 1534
  • 11
Валери Симеонов: Президентът се явява нещо като морален съдник, ходжа или мюфтия
©

Президентът нагази в калта с провеждането, организирането и компрометирането на други партии. Той обслужва интересите на БСП, въпреки, че трябва да е надпартиен. С други думи, той работи по някаква промяна не по устав. Това каза лидерът на НФСБ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 в предаването "Още от деня" по БНТ.

„Едни общи мероприятия трябва да почиват върху доказани факти, а няма такива. В Апартамент гейт няма нарушение на закона, но не е морално. Какъв КСНС ще свика?“, пита се Симеонов

Той призна, че няма да присъства на КСНС. „Оставям на неговата съвест да продължи да действа по този начин, но така губи президентската институция. Имаше много повече причини за свикване на КСНС, но той не го направи“, отбеляза лидерът на НФСБ. „Президентът започва да се явява нещо като морален съдник, ходжа или мюфтия“.

Симеонов допусна, че изваждането на Цачева и Цветанов от управлението, се дължи на приятелски огън. „Не разговарям с Борисов от доста време“, призна той и се оплака, че редица негови предложения отлежават, освен това не е удовлетворено искането му за оставка на министъра на туризма.

„НФСБ няма нито едно министерство, няма никакъв управленски апарат. Тук става въпрос само за подкрепа на управление, което няма алтернатива. А“з и моите колеги сме прагматици. С нашето присъствие сме направили десетина неща, които обаче са явни. Не сме постигнали пенсиите да са 300 лева, защото сме малкия коалиционен поток, но ги направихме 200 и растат. Има ли за 30 години управление в България на българските трудов пазар 8 000 от Молдова и Украйна на трудовия ни пазар? Да – има“, подчерта Валери Симвонов.

„На европейските избори се явяваме самостоятелно. Каквото и да се правеше от началото на годината ВМРО си водеше своята кампания. Кой призовава за коалиция при предварително поставени условия? Ние сме коалиция за участие в НС, но не и за евроизборите“, подчерта Симеонов.

общи мероприятия трябва да почиват върху доказани факти, а няма такива. Няма нарушение на закона, но не е морално. Каквъв КСНС ще свика. Няма да присъствам на КСНС.  Оставям на неговата съвест да продължи да действа по този начин, но така губи президентската институция. имапше много повече причини за свкване на КСНС, но не го направи, като намеаста на Турция във вътрешните работи на страната или малцинството

Всички опоненти и обвиняеми твърдят, че ням закононарушение. Президентът започва да се явява нещо като морален съдник, ходжа или мюфтия.

По думите на Симеонов по изваждането на Цачева и Цветанов от управлението, се дължи и на приятелски огън. Не разговарям с Борисов от доста време, призна Симеонов. Той сподели още, че редица негови предложения отлежават, освен това не е удовлетворено искането му за оставка на министъра на туризма.

НФСБ няма нито едно министерство, няма никакъв управленски апарат. Въпросът е дали не става въпрос само за подкрепа на упшравление, което няма алтернатива. Аз и моите колеги сме прматици. С нашето присъствие сме направили десетина неща, които обаче са явни. Не сме постигнали пенсиите да са 300 лева, защото сме малкия коалиционен поток, но ги направихме 200 и растат. Има ли за 30 години управление в България на българските трудов пазар 8 000 от Молдова и Украйна на трудовия ни пазар.

На европейските избори се явяваме самостоятелно. Каквото и да се правеще от началото на годината ВМРО си водеше своята кампания. Кой призчовава за коалиция при предватителноп поставени условия? Ние сме коалиция за участие в НС, но не и за евроизборите.

 

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1534 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2019.04.04 | 05:36

11

ДРУГО СИ Е КАТО ВАЛЕРИ ДА Е ИЗВЕСТЕН С ПОБОЙ НАД БЕЗЗАЩИТНИ БАБИЧКИ,ПЪК БИЛИ ТЕ И ТУРКИНИ.МЕНЕ СА МЕ УЧИЛИ ДА УВАЖАВАМ ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА,НО НА ТОЗИ ЧОВЕК МУ ЛИПСВА ЕЛЕМЕНТАРНО ВЪЗПИТАНИЕ И НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ОТ НЕГО ДА ПРОЯВИ УВАЖЕНИЕ.

баце

2019.04.04 | 03:56

10

А тоз гъз какво се явява

2019.04.03 | 21:34

5

Тоя заедно с останалите двама глупаци ще легнат и на жълтите павета само и само да са още във властта .

2019.04.04 | 00:12

9

и на вожда свирки ще му правят .

2019.04.04 | 00:08

7

прав си , 30 години демокрация , 30 години ни управляват само буклуци и мутри .

2019.04.04 | 00:11

8

сега му събират подписи за евродепутат , пфу буклука му с буклук .

Умник Гюро

2019.04.03 | 22:02

6

Вече и малките деца знаят, че Фатмака Радев е руски капут.

ХА ХА ХА ХА

2019.04.03 | 21:05

4

Глупак !! Няма ли кенефи за откриване ??

Бъдещият затворник

2019.04.03 | 20:18

3

Да ге се занимава с президента,а да си плати 8-те мильона задължения,че няма по голям неприятел на демокрацията от ислямския циганин,изкупили всички печеливи заводи за тяхна сметка и да се субсидират от държавата 30г.

2019.04.03 | 19:12

2

РАДЕВ Е ИБРИКЧИЯ

Умения

2019.04.03 | 18:58

1

Разбира ги мюфтиите Валерката, трябва много да е носил ибрика.

Добави коментар

Водещи новини