Марешки: Когато променим Европа, ще променим и България

  • 03 април 2019 10:29

  • 410
  • 5
Марешки: Когато променим Европа, ще променим и България
© Булфото (архив)

Основна цел ни е да изпратим в Европейския парламент български родолюбци, а не безродници. Това каза пред БНР лидерът на партия "Воля" Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967, който е първи в листата на коалицията "Воля - българските родолюбци" за евровота.

Мисля, че и с вътрешни, и с всякакви избори няма да е проблем да бъда на първата позиция, защото хората искат да виждат успели българи, но успели не на техен гръб, каза той и добави: "Марешки не слуша никой, освен своите избиратели и българския народ като цяло. Не всички гласуват за мен, но всички харесват това, което правя. Защитаваме интереса на всички български избиратели. Когато се боря срещу картелите, другите страхливо се крият и никой не обелва дума за тези неща. Освен Марешки, кой се бори срещу картелите".

Втори в листата е Орхан Исмаилов, каза Марешки и добави, че членовете на Народна партия за свобода и достойнство не са свалили доверието си от него.

Лидерът на "Воля" не изключи възможността да не излъчат европредставител след изборите предвид фалшификациите, които, по думите му, се готвят. Все пак той вярва, че ще прескочат прага от 5,8%.

Отиваме на европейските избори във формат - коалиция "Българските родолюбци", като към него продължават да се включват. Това е единствената алтернатива на цялото статукво от 1989 г. насам. Говорим за истинска алтернатива на успели, прагматични хора, които могат да променят България, ако българските граждани имат желание за това, обяви лидерът на "Воля". 

Всички са забелязали как отиват там, започват да говорят на административен, сух и скучен език. Стават някакви сухари, които използват шаблони и никой не ги разбира какво правят, какво говорят. Сега в края на мандата са се активирали да показват кой какво е свършил, а българският народ по джоба си усеща кой работи за него и кой го ограбва, коментира още Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967.

Той бе категоричен: "Ако ние управляваме, България ще бъде различна и то в много кратки срокове. Когато променим Европа, след това ще променим и управлението в България".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
410 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2019.04.03 | 18:09

5

Бих попитал Марешки, кой е той, и как смята, че може да промени мисленето на цял континент. Като че ли се е помислил вече за БОГ. Пази БОЖЕ сляпо да прогледне.

Славчев

2019.04.03 | 12:33

4

Марешки, объркал си реда. Първо се научаваш да подреждаш собствения си дом, а след това можеш да помогнеш и на съседи или "съюзници", или не знам какви още. Личния пример Марешки. Логика ти е на сеиржия - гледам какво ще направят другите, пък после ще видим.Първата работа е да се махне Герб.Не казвам добри ли са , лоши ли са. Изчерпани са! Повече от това не могат. Е, придобиването на недвижими имоти могат, не става въпрос за имоти, а за България. За концесията на летището, ако ти дадат да гласуваш, да ли ще кажеш или не? За продължаващата продажба на земята ни, как ще гласуваш. Европа и с нас и без нас ще си решава проблемите, но въпроса е ние какво ще правим Марешки?

Георги

2019.04.03 | 11:47

3

Когато дори сам не си вярваш,говориш големи глупости.Ще промените статуквото и система в България ли?

2019.04.03 | 11:17

2

МДА, ГАНЬО ИСКА СВЕТЪТ ДА ЗАПРИЛИЧА НА НЕГО, САКЪН ТОЙ ДА НЕ СЕ РАЗДЕЛИ СЪС ГАНЬОВСКОТО ХАХАХА

.

2019.04.03 | 11:02

1

Еврибари на магари!

Добави коментар

Водещи новини