Кутев за името на коалицията на АБВ за евроизборите: Палавници, които се опитват да влязат в политиката през задния вход

  • 03 април 2019 08:42

  • 1042
  • 1
Кутев за името на коалицията на АБВ за евроизборите: Палавници, които се опитват да влязат в политиката през задния вход
© Кадър - БТВ

Още в началото бяхме против назначението на Пламен Георгиев за шеф на КПКОНПИ.

Това заяви в сутрешния блок на БТВ депутатът от БСП Антон Кутев, който коментира скандала с апартаментите. „Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа назначава Георгиев и как да очакваме сега, че той ще го проверява. Сега нямало как да го проверява. Има! КПКОНПИ има всички правомощия да проверява Цветанов и драстичното разминаване между доходите му. Големият въпрос е дали изобщо Георгиев има възможност да направи проверката. Искахме шефът на КПКОНПИ да се назначава от президента. Ако той беше назначен от Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, сега щеше да има проверка“, поясни Кутев.

„Очевидно е, че има вътрешна война в ГЕРБ. Няма партия без такива битки. Днес срещу Елена Йончева се използват всички механизми, включително и натиск от институциите, но тя е борбен човек“, коментира още той. Относно посланието на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г към кандидатите за евродепутати от ГЕРБ да не бъдат кучки, социалистът заяви, че остроумието на Борисов стои срещу свършената работа на Йончева.

Във връзка с евролистата на БСП, Кутев е категоричен, че в нея трябва да влезе и Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, лидер на ПЕС.

Антон Кутев коментира и името „Коалиция за България“ в която влизат шест партии, включително и АБВ. „Палавници се събрали в АБВ. Взели името. Единият президент, другият министър, третият министър и евродепутат сега се опитват да влязат през задния вход в политиката. Кои са тези шест партии?“, попита Кутев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1042 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Ловецът на комунисти

2019.04.03 | 09:45

1

Долнопробен юдей-комунист и най-вече - анти-българин. Това е дьонмето, Антон Кутев.

Добави коментар

Водещи новини