Продадоха сайта на Сергей Станишев на търг

  • 04 март 2012 15:13

  • 3511
  • 6
Продадоха сайта на Сергей Станишев на търг
© булфото

Домейнът на сайта на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на - stanishev.bg - бе продаден на търг, пише в. "Стандарт".

Интернет адресът бe създаден заради президентските и местни избори в края на октомври миналата година. Бившият премиер обаче не го подновил, като пропуснал да плати годишната такса от 30 евро. От това се възползвал 31-годишният IT-специалист Иво Апостолов. Той видял, че домейнът е свободен, и решил да го запази в register.bg.

"Благодарение за несериозното си отношение към интернет присъствието, Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, който вече е председател на ПЕС, е оставил домейна на личния си сайт да изтече", разказва Апостолов.

Младият предприемач обявява продажбата във Фейсбук. "Подарявам домейна, ако се използва за анти-БСП дейност", предлага първоначално Иво. Dimitar Dimitrov пък пише: "Може да го ползваме за друго - кулинарен сайт "Стани Шев" - ще учим хората как да станат добри готвачи - психологически уроци, лесни рецепти, държание, как да бършат оклепаните чинийки, преди да ги сервират... Даже за начален кик може да поканим Станишката да ни гостува, интервю, това-онова, ала-бала.".

Наддаването за лидерът на БСП започва от 200 лева. Преминава през 230, после скача на 350, след което направо на 500 лв. Търгът се разиграва за малко повече от два часа, а една от предпоследните оферти е 666 лева. Boris Loukanov пък предлага домейнът на сайта да бъде продаден на опонента му в БСП - Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в - и да се прикачи към сайта на бившия властник на "Дондуков" 2.

В крайна сметка stanishev.bg е продаден за 700 лева на организатора на Webit Пламен Русев, а една част от парите Иво Апостолов обещава да даде за благотворителност. Домейнът ще бъде прехвърлен на новия му собственик в понеделник, 5 март. Половината от парите ще отидат за 18-годишния Йордан Стоев, който е болен от левкемия. Останалите Иво ще задели за "пътуване до Мадрид с бъдещата госпожа Апостолова".

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3511 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
KUR za gerb

2014.10.19 | 13:25

6
Т'ва е некакъв тъп гербераст дето денонощно е следил сайта на Станишев.Те друго не правят-само се мъчат да очернят хората.Ама така яко си сраха в устенцта,че скоро ще го разберат! България мрази герб!
Росен

2012.03.05 | 19:24

5
Лошо е когато няма какво да се краде Тогава идва момента на разпродаване..
Франклин Рузвелтов

2012.03.05 | 19:24

4
За Иво Апостолов не е имало бонусче ,крадльото е решил да влезе в полезрението на днешните лапачи ,то кой ли не направи кариера с подлизурковщина през тези изминали почти 3 год от управлението на мафията в България.И тоя се нареди на опашката ,да лиже дупета .Историята нищо не забравя господа дупелизци ,единственно БСП остава непокътната и без бръчки ,ще дойде ден и ще се криете като мишки ,защото сега продавате националните интереси на страни ,които само на хартия се водят приятели на България .Те защитават собствените си интереси и не ни бръснат за 5 стотинки .

2012.03.05 | 14:31

3
че кои е тоз станишевия , што ли занимават хората с глупости

2012.03.05 | 14:30

2
Ми то сайт не му трябва на Съсела, той откакто загуби изборите не е писано нищо. Свърши лапаницата и сайта умря ...
0888 731 738

2012.03.05 | 02:34

1
Абе, Апостолов, ти с 350 ше водиш гаджето до Мадрид ли? Освен ако не те е поканил монката не знам докъде ше ти стигнат стинките

Добави коментар

Водещи новини