Евгения Алексиева и представители на ГЕРБ-Панчарево се срещнаха с жители на Кривина, Казичене и Кокаляне

  • 01 април 2019 12:00

  • 347
  • 1
Евгения Алексиева и представители на ГЕРБ-Панчарево се срещнаха с жители на Кривина, Казичене и Кокаляне
© ПП ГЕРБ

Депутатът от ГЕРБ-София и координатор на партията за 24 МИР в столицата Евгения Алексиева и представители на ГЕРБ-Панчарево се срещнаха с жители на селата Кривина, Казичене и Кокаляне.

В срещите взеха участие общинският съветник Ваня Тагарева, кметът на район Панчарево Димитър Сичанов и кметовете на населените места в районите.

По време на срещите представителите на ГЕРБ разясниха подробности около започналата кампания на Столична община по програма „Life“ и ОП „Околна среда“, чрез която безплатно ще бъдат подменени старите печки на твърдо гориво с такива, които се отопляват на пелети или газ. Проектът цели да подобри атмосферния въздух и да намали вредните емисии.

Обсъдени бяха предстоящите инициативи, реализираните проекти в населените места и тези, които ще стартират в районите. Акцент бе поставен върху ползите за България от членството в Европейския съюз и начините, по които европейските средства са допринесли за изграждането на съвременен облик на различните региони.

Присъстващите на събранието изказаха мнение, че благодарение на стабилното управление на ГЕРБ се реализират множество инфраструктурни проекти, които спомагат за развитието на общините. Представителите на ГЕРБ ще продължат срещите лице в лице с граждани, на които представят добрите примери от управлението на партията.

Последвайте канала на

Novini.bg
347 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Чудна работа?

2019.04.01 | 12:47

1

Тези, изброените в заглавието и днес ли работят - НА ВРЪХ ПРОФЕСИОНАЛНИЯ СИ ПРАЗНИК!

Добави коментар

Водещи новини