Андрей Новаков: Излизаме по-силни след скандала с апартаментите

  • 01 април 2019 09:19

  • 432
  • 10
Андрей Новаков: Излизаме по-силни след скандала с апартаментите
© Кадър: БНТ

Излизаме по-силни, вчера аз го усетих с кожата си, този подем, енергия, с който искаме да покажем, че сме по-добри. Единствените, които могат да работят с факти, с числа, сме ние. Всичко останало, което чувам от нашите опоненти, е научна фантастика, заяви в Сутрешния блок на БНТ евродепутатът Андрей Новаков.

Една от качествените разлики в ГЕРБ е тази за стандартите за морал. Когато има единствено съмнения, по отношение на списък от неща, които бяха изложени, са направени категорични постъпки, за да се върне доверието, категоричен е Новаков.

Ако си разменил два апартамента, за да си купиш един, си подаваш оставката, ако си приватизирал "Техноимпекс", си оставаш на работа или ако си казал, че водата е отровна, си оставаш депутат, допълни още евродепутатът.

Ние ще работим за поне осем членове на ЕП от нашето обединение със СДС. Считам, че е напълно постижимо да се преборим за поне това доверие от хората, заяви Новаков.

Евродепутатът коментира и развитието на проблема с приемането на пакет "Мобилност", предизвикал масово недоволство и протести от страна на българските превозвачи.

Аз направих толкова, че да съберем необходимия брой подписи за сваляне на точката от дневния ред. Всичко бяхме направили, така че с този пакет да се приключи окончателно - не ни достигнаха два гласа. Почувствах се много зле, това беше удар по нас. Сега предстои много тежка седмица, във вторник ще съм част от комисията по транспорт, която отново ще разгледа пакета, чиито поддръжници искат да се придвижи към пленарна зала. Четири пъти дотук успяваме да блокираме разглеждането на този пакет, надявам се и този път да устоим. Нека не приемаме пакет, който ще фалира бранша и ще остави 100 000 шофьори без работа. Българските шофьори трябва да получават справедливи условия на труд и справедливо заплащане. Ако има проблеми в някой сектор, нека да ги решим без да фалираме бранша, допълни Новаков.

Последвайте канала на

Novini.bg
432 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
Бой Ганьо български

2019.04.01 | 11:50

10

Първи април ден на българският политик.

Стахановец

2019.04.01 | 11:47

9

Какво значи по силни, може би още повече апартаменти на половин цена.

честита първоаприлска

2019.04.01 | 10:41

8

Честит празник , днес са позволени подобни лъжи! Няма как да сте "по-силни", като Цв. си стои зам. вожд на партията и реди листи, сигурно срещу бъдещи "услуги" от всякакви "суджуци" и никой не разследва сериозно и задълбочено произхода на безкрайната редица апартаменти, които първоаприлски също бяха обявени за закупени с пенсии на разни роди!
Ако сме народ, никой повече няма да гласува за партия с подобни членове !

що не публикувате коментари

2019.04.01 | 10:36

7

Нещо не ви харесва ли, та не публикувате явно неудобни за герп коментари?

По-нагли също

2019.04.01 | 10:33

6

По-силни - едва ли, само с повече апартаменти и по-лъжливи.

2019.04.01 | 10:19

5

Значи извода какъв е-колкото повече се корумпираш, толкова по-силен ставаш

Гласувайте за герберастите!

2019.04.01 | 10:11

4

Скандал заради формата на електронна платформа за кандидатстване в първи клас избухна в Бургас. В нея вместо "майка" и "баща" в графите фигурират термините "родител А" и "родител Б".

За това алармира председателят на Института за модерна политика Борислав Цеков.
Ето какво пише Цеков в поста си:
Часът е 14.46. Денят - неделя, а датата - 31 март. Тоест, сега. Това е скрийншот от официалния онлайн формуляр на община Бургас за регистрация на първокласници. Вместо "майка" и "баща" КМЕТЪТ ДИМИТЪР НИКОЛОВ, КОЙТО Е И ЗАМ. ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ГЕРБ, е въвел извращенията на джендър-идеологията - "родител А" и "родител Б". Скандално унижение за родители, за мъже и жени, които са третирани като безполови хомонкулуси в името на соросоидния сатанизъм. Джендър-идеологията е обявена за противоконституционна, драги кмете. Вие се гаврите с Конституцията и с огромната част от българското общество. Свалете незабавно това извращение!
Часове по-късно, общинарите в Бургас коригираха формуляра с графи за "майка" и "баща".

2019.04.01 | 09:53

3

e to taka e covek kato kradne i obira darjavata zadaljitelno stava po silen.

ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ!

2019.04.01 | 09:48

2

Честит ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК, български политици!

Трябва да почерпите, че ви търпим още!

????

2019.04.01 | 09:47

1

ЗАЩО ,СЛЕД г-н Новаков? А,ТОВА "скандал" ли е,или НЕЩО ПО-ГОЛЯМО Г-н Новаков? НАРОДЕ????

Добави коментар

Водещи новини