Таня Андреева: Залогът за европейските избори е много висок

  • 31 март 2019 09:29

  • 1351
  • 12
Таня Андреева: Залогът за европейските избори е много висок
© Булфото (архив)

Няма да е добра позиция от страна на БСП, ако започне да се занимава с вътрешни различия. Липсва ми разговорът за политиките на БСП. Залогът за европейските избори е много висок. Това заяви бившият здравен министър д-р Таня Андреева в предаването "Тази неделя" по БТВ.

"Не съм останал с впечатление, че Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на хвърля сянка върху избора на Йончева за водач на евролистата на БСП", каза още тя.

"Хора от БСП седяха часове пред кабинета на Станишев за услуга, същите целуваха ръка на Елена Йончева, след като стана лидер на евролистата на БСП", разкри д-р Андреева.

"Не е добър знак БСП да къса от основните политики на партията", допълни бившият здравен министър.

"Отричането на всеки един, който е постигнал добри неща за партията, води до лоши практики в бъдеще. Аз не бих последвала водач, който се отказва от хората и политиките. Станишев е свързвам с членството ни в ЕС", завърши д-р Таня АндрееваТаня Андреева Таня Андреева е родена на 7 юли 1973 г. в София.  Завършва Медицинския факултет към Медицинския.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1351 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
Читател

2019.04.03 | 16:04

12

БСП= БЪЛГАРСКА САБОТАЖНА ПАРТИЯ
Саботаж е преднамерено действие на лице или група лица, по време на, или без военни действия с цел да се нанесат вреди.

Г-н Балкански

2019.03.31 | 15:11

11

Колко е голям залогът за ЕИ?
Да си намерите по-удобни кресла за повече пари?
Аз не виждам заплатата в Бг да е поне наполовина от европейската!

ГРОБ ИМА ПАРИ ЗА ТРОЛОВЕ

2019.03.31 | 12:22

10

А НЕ ИСКА ДА СИ ПЛАЩА ЗА АПАРТАМЕНТИТЕ и ЛУКСОЗНИЯ НАЧИН НА ЖИВОТ.ТОВА Е ТАКА ,ЗАЩОТО СА КРАДЛИВА УРОДЛИВА ШАЙКА -ПРЕСТЪПНИЦИ.

НА ЛУКАНОВ И ВИДЕНОВ ВНУЧКИТЕ ИМ НИНОВА ЙОНЧЕВА

2019.03.31 | 11:30

9

КРАДЯХА ПРЕДПРИЯТИЯ И КУФАРЧЕТА,
ДА НЕ НИ УЧАТ НА МОРАЛ!!!
МАФИЯТА на Баневи,Арабаджиевите перачи на пари,Стайковите бандити и пласьори на цигари и алкохол без бандерол очичките всички барабар с Циганите са на хранилка при БКП/БСП Първо забранявахте на хората да ходят на черкви убивахте ги със атентати,след това дойде ЛукановБСП създаде червената мафия и разграби и распредели ЧЕРВЕНИТЕ БСП КУФАРИ,след това пак се докопахте до власта дойде ВИДЕНОВ БСП тогава ограбихте спестяванията на Българите фалирахте Банките нямаше откаде да си купим портокали като малки сме чакали с нетърпение да доиде нова година за да ни докарат изгнили портокали насипно с една газка хората се редяха за хлеб на опашки ,Распродадохте земите през станишково БСП време по морето и сега дойде време да строите и да хвърляте бомби.знаем много добре как са се случвали нещата,открадохте КТБ по орешарско БСП време и ся със мръсните пари съботирате България,ноВреме е комунистите да се разплатят с НАРОДА. Истината, която крият: Рекорд на нелегално изнесени 24,500 млрд. Уникален хаос и безконтролността на управление по време на премиера С. Станишев, финансов министър Пл. Орешарски при двата мандата на Г. Първанов. Председател на бюджетната комисия в парламента е Й. Цонев. Общо с Тройната коалиция, резултатът е смразяващ за държава като малка Б-я 55-60 млрд. $+Сключени неизгодни договори. В тези договори има клаузи, които трябва да се спазват и ББ трябва да плаща като поп. Подареният бълг.държавен златен резерв на Москва от Живков и над 100 млрд.+пенсионният фонд и др.по време на фалита. Днешна Б-я е понесла тази загуба заради безконтролното у-ние по това време и олигарсите, които безконтролно и директно са я ограбвали. Днес, не питайте защо е бедна Б-я и как Р. Гечев, Станишев, Р. Петков, братя Милен и Г. Велчеви (владеещи черноморието), Нинова, Първанов и т.н.са милионери. ТОВА Е ИСТИНСКАТА ШАЙКА. Комунистите създадоха корупцията, олигарсите и КТБ, което си фалираха. Защо Нинова и сие са гласували да не се търси отговорност за откраднатите евро фондове по време на тяхното у-ние? На финала, награда за пладнешките грабежи стават евродепутати. Наглостта им няма край, вече се предлагат и обвиняеми. Г. Свиленски Рогачев, разплалете се вие с НАРОДА. ВЪРНЕТЕ ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ ОТ Б-Я. Няма да има предсрочни избори и победа няма да имате. Народът няма да ви позволи повече своеволия и грабежи. Бедният НАРОД НЕ ВИ ИСКА!!! няма да ви се получат нещата ще лежите там където ви е мястото БСП КРАДЦИ

Умник Гюро

2019.03.31 | 10:45

4

Поредната комунистическа пепелянка, която се опитва да изпълзи от сенките.

357

2019.03.31 | 11:18

8

Не е комунистическа пепелянка а кобра на герП.

бкп в белене!

2019.03.31 | 11:17

7

това добиче защо дава интервюта , извинете?!

казах

2019.03.31 | 10:59

5

Има физиономия на бурсук.

357

2019.03.31 | 11:16

6

Такива са лицата на елита и под лицата,космос,празно пространство и празни приказки.

Гост

2019.03.31 | 10:33

3

Хопалааа, още едно некадърно, ама безкрайно нагло червено влечуго изпълзя от дупката си! Скоро пак ще ви навреме там, където вие е мястото, наглеци и крадци от Спосрано 20!

2019.03.31 | 10:08

2

БСП НЯМА ИДЕИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ. БСП ИСКА ДА ВЪРНЕ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ НАЦИСТКИ РЕЖИМ ЗА ДА ТОРМОЗИ ХОРАТА, ДА КРАДЕ И ДА ВЛАСТВА НЕОГРАНИЧЕНО.

сикиш

2019.03.31 | 09:42

1

Като министърка беше едно недоразумение. Случаен човек, седнал на важен стол.

Добави коментар

Водещи новини