Румен Христов: Скандалът с апартаментите не е най-големият за България

Г-н Кисьов не беше кандидат по лични причини и така коментара, че се е оттегли не е истина. Що се отнася до г-н Йорданов, ние имаме начин за номинации и той получи значителен брой. Ние търсихме знакова фигура за СДС. По нашия устав, ни номинираме само членове на партията.  СДС от самото начало се бори за свобода на словото. Ние още от самото начало настоявахме, ние сме свободни граждани. Александър Йорданов е критикувал и други министър-председатели, каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов”, лидерът на СДС, Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в.

Ние сме най-старата партия член на ЕНП и гарантираме, че нашите депутати също ще бъдат. Ние говорим за европейски избори. На срещите, които имахме с ГЕРБ, констатирахме, че във външната политика нямаме разминавания. Аз не искам да отменям правото на Александър Йорданов да има свое мнение за управлението на страната. След като партията има едно виждане за определена политика, той ще я защитава, защото това е партийно мнение , каза още той.

Оценка на лидери на други партии не искам да давам. Що се отнася до скандала с апартаментите, аз смятам, че политиците трябва да внимаваме много с решенията си, но това не са големите скандали на България. Утре ще разбера кой е водачът на листата на ГЕРБ. Дали ще продължи сътрудничество с ГЕРБ зависи от успеха на европейските избори, заяви лидерът на СДС.

За нас важно е да се направи интерконекторна връзка с Гърция, защото това е важно за България. Ние трябва да се опитаме да транзитираме газ, защото имаме нужда от тези такси. Много добре трябва да преценим дали има полза от изграждане на трасе, или можем по друг начин да си доставяме газ, каза Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в.

Коментари

 1. 2019.03.30 | 17:51

  СА БИВШИ КОМУНИСТИ. ПРЕСТЪПНИЦИ И КРАДЦИ ОТ30 ГОДИНИ НИ УНИЩОЖАВАТ ,КАТО НАРОД ПО ЗАПОВЕД НА ЦИОНИСКИТЕ НИ ГОСПОДАРИ.

 2. 2019.03.30 | 18:24

  АНОНИМНИ ГЕРБАВИ ПОДЛОГИ..... КАКВОТО И ДА ПИШЕТЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА РЕАНИМИРАТЕ УМИРАЩАТА ШАЙКА БКП-2 "ГРЕБ и ЧУК" НА ПОЖАРНИКАРА "БУДА"... МУ-ХА-ХА... B-)

 3. 2019.03.30 | 19:38

  В този сайт за всичко може да се пише ,но не и да се критикуват управляващите.Какво да се прави-свобода на словото

 4. 2019.03.30 | 22:51

  Батак майка. Чували те с парите на работниците и служителите...сде, ндсв, герб... С много въпросителни. То няма хора чисти. Кал и тиня от жабуряците, няма за кого, добре, че самолетен билет купихме за Брюксел...

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Избрано от Интернет