Красимир Велчев с коментар за скандала с Турция

  • 30 март 2019 10:22

  • 1818
  • 5
Красимир Велчев с коментар за скандала с Турция
© Novini.bg (архив)

Не мога да кажа, че новините след срещата на Борисов с Октай в Букурещ са лоши. Едва ли някой е разчитал, че точно Турция ще се извини на България и то един ден преди техните избори. Това заяви в студиото на "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на.

Според всички анализатори, изявлението на външния министър Мевлют Чавушоглу за турска намеса в промените в Закона за вероизповеданията у нас е било подготовка за утрешните избори и втвърдяване на електората.

Припомняме, че вчера след повече от 5 часа разговори между премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и турския вицепрезидент Октай, българският министър-председател каза, че турската страна по никакъв начин не е приела, че има вина за казаното от външния министър Чавушоглу и твърди, че това по никакъв начин не е намеса във външните работи на страната ни.

"Адмирации към българския премиер", каза Велчев.

Велчев попита защо отново към ГЕРБ се отправят обвинения, тъй като решението Законът за вероизповеданията да влезе в парламента е на КСНС при президента, предаде БНТ.

"На последното заседание на първо четене на закона, когато той можеше да се блокира, гласувалите бяха 8 "за" и двама "против". Ако БСП присъстваха на това заседание с техните 6 народни представители - резултатът щеше да бъде 8 на 8. Законът щеше да бъде блокиран и нямаше да влезе в зала. Те какво искат да кажат? Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за какво иска да каже? Нека обясни защо не пусна своите депутати в комисия. Сега излиза, че те ще разследват на кого и как е оказвано влияние", завърши Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1818 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2019.03.30 | 12:09

2

Големият диктатор ще се извинява на по малкият диктатор голям смях!!!

2019.03.30 | 16:22

5

Кое е смешното, пикльо?

Умник Гюро

2019.03.30 | 15:48

4

Нека гаджалите четат внимателно. България си иска Адрианопол и Източна Тракия, Беломорска Тракия, Егейското крайбрежие и Троя. Освен това - България има изконно право върху Константинопол, построен и именуван на тракийските-римски императори Константин, Констанц и по-късно - Юстин и Юстиниан. Финално, Асеневият род е сроден и равнопоставен на източно-римската династия на Палеолозите. Всички гаджали начело с Ердоган боклук: марш в Пакистан, серсеми безродни!

2019.03.30 | 13:10

3

БРАВО ВЕЛЧЕВ! ГОЛЯМ СИ! ЗАТОВА БЪЛГАРИЯ Е С ГЕРБ!

ПЕДАЛ-ГЮРО и ДРУГИЯ ГЕРБЕРАСТКИ ТРОЛ

2019.03.30 | 10:56

1

ИВАН ДИМИТРОВ СА АНОНИМНИ ПЕДАЛИ-ГЕРБЕРСКИ ТРОЛОВЕ .ГНУСНА ЗАДАЧА ДАДЕНА ОТ ЦВИНОКИО,КОЯТО ТЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ВСЕКИ ДЕН.

Добави коментар

Водещи новини