Сидеров с коментар за общото явяване на ОП на евроизборите и изказването на Чавушоглу

  • 29 март 2019 10:45

  • 1465
  • 3
Сидеров с коментар за общото явяване на ОП на евроизборите и изказването на Чавушоглу
18 48дни
©

За съжаление се очертава Обединени патриоти да се явим поотделно на евроизборите.

Това каза в кулоарите на парламента лидерът на „Атака“ Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. "Заявили сме готовност да се явим заедно с ВМРО на евровота. Страхът на ВМРО е, че една обща листа само с нас ще предизвика колизия с НФСБ и ще усложни отношенията ни след изборите, управленската коалиция ще пострада и т.н. Те не могат да пристъпят към двойна коалиция - или тримата, или поотделно. Нашата листа ще я води млад човек, който ще го изберат зрителите на ТВ "Алфа“. Човекът няма да е случаен гражданин и това ще се случва пред очите на българските граждани. Абсолютно реалити, само че политическо", каза още Сидеров.

"Искаме изслушване на външния министър Екатерина Захариева, защото очевидно изказването на Мевлют Чавушоглу е намеса във вътрешните ни работи. Днес подписахме едно искане да бъде изслушана министър Захариева по този въпрос в сряда. Очевидно това е намеса. Не може външният министър на друга държава да се изказва по този начин. За мен по начало с този Закон за вероизповеденията се избърза. Даже не знам дали е необходим нов. Това е една много деликатна тема. Този закон не е навременен, но така или иначе те го прокараха“, коментира Сидеров темата за Закона за вероизповеданията и изказването на турския външен министър Мевлют Чавушоглу.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1465 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.03.29 | 13:00

3

КАТО НЕ СИ ДОВОЛЕН ЗАЩО НЕ СЕ ОТТЕГЛИШ ОТ КОАЛИЦИЯТА,А САМО ХЛЕНЧИШ ТИХИЧКО ОТСТРАНИ?ИЛИ НЕ ТИ СЕ ПУСКА КОКАЛА?

Гьотверен ефенди Ибрикчиоглу

2019.03.29 | 11:37

2

Хамаво Семе ли си , то е за цял живот , лечение няма !

Димитър

2019.03.29 | 10:59

1

Или всички заедно или поотделно.Когато имаш тройна коалиция,не е добър подход да работиш изолирайки една от трите страни.Това не е само в политиката,а и в бизнеса и т.н.т.Политика не се прави от днес за утре,нужни са по дългосрочни стратегии.Като цяло от разединението за евро изборите губещите ще са Атака и НФСБ според емн.

Добави коментар

Водещи новини