Томислав Дончев: В ГЕРБ има само един отбор - отборът на Борисов, и затова сме силни

  • 29 март 2019 11:14

  • 1525
  • 9
© Facebook

Вицепремиерът Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник е убеден, че ГЕРБ ще бъде първа политическа сила на евроизборите.

"Всяка сензация има ефект, но предвид факта, че следваме сурови и тежки стандарти за поемане на отговорност, ефектът може и да е със знак плюс", коментира Дончев по повод оставката на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа след скандала с апартаментите на властта. Той говори пред журналисти след участието си във форум за еврофондовете.

„Ние, освен да вършим резултатна работа, всеки ден трябва да се борим за доверието на хората, когато то - дали е разклатено или има малка пукнатина в него, ние трябва да вземем необходимите мерки да се възстанови“, коментира още вицепремиерът и допълни, че затова понякога се налага да се правят жертви, включително и трудни, скъпи и болезнени.

„Няма разделение в ГЕРБ, няма и различни отбори, в ГЕРБ има само един отбор - отборът на Борисов, и затова сме силни. В този отбор, разбира се, има и маратонки за дълго бягане, има и обувки с високи токчета, имаме и, ако е необходимо, и подковани ботуши, има всичко в отбора, но сме един отбор“, заяви още Дончев.

Той определи коментарите за разделение - за групи, подгрупи, като спекулации. В отговор на въпрос дали атаката към ГЕРБ може да идва от хора, които преди са били близки до партията, Дончев направи уговорката, че не познава добре "всичко, което е "зад кадър", но каза, че една атака винаги има и цели, и организатори, винаги има и ефект, но допълни, че това не е основната тема.

„Всеки подобен трус в предизборна ситуация предизвиква вибрации, сензации, въпросът е да се излезе по най-достойния начин от ситуацията, което, мисля, че се случи“, каза още вицепремиерът.

На въпрос дали и председателят на КПКОНПИ Пламен Георгиев трябва да подаде оставка, вицепремиерът каза, че всеки подобен случай има два компонента - законно и морално, и изтъкна, че за това кое е законно, се произнасят компетентните органи, а кое е морално е въпрос и на лична преценка. „Този въпрос е изключително чувствителен и силен за хората, които са в политиката“, каза Дончев.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1525 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2019.03.30 | 09:04

9

Дончев, постигна целта си, сега спокойно можеш да напуснеш ГЕРБ гнидо.

2019.03.29 | 11:42

3

ГЕРБ означава ГРОБ на немски език.

2019.03.29 | 17:28

8

А БСП означава Баси Скапаната Партия /на български/!

Предлагам на вниманието Ви,

2019.03.29 | 15:13

7

Г-н вицепремиер, една елементарна задачка по аритметика, по възможностите, дори, на „молитвената закуска“ и вожда му , камо ли на компетентните органи(НАП, ДАНС, КПКОНПИ и п.р.о.к.у.р.а.т.у.р.а).

ДАДЕНО: Имаме едно апартаментче с персонално асансьорче на стойност НЕ ПО МАЛКА ОТ 1 600 000 БЪЛГАРСКИ ЛЕВЧЕТА. (другите недвижими придобивки, умишлено пропускаме)
Имаме и неговия собственик - един „доблестен и съвестен политик“ - ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ, СЛУЖИЛ НА БЪЛГАРИЯ „честно и безскрупулно“ в продължение на 10(ДЕСЕТ) ГОДИНИ.

ТЪРСИ СЕ: КАКВИ СА БИЛИ МЕСЕЧНИТЕ ДОХОДИ НА ТОЗИ „СВЕТЕЦ“, ЗА ДА СИ ПОЗВОЛИ ТОВА АПАРТАМЕНТЧЕ?(умишлено, няма да отчитаме разходите за поддържане на живота му (храна, облекло, данъци, разходи по образоване на наследницата в чужбина и т.н.).

ОТГОВОР ЗА ПРОВЕРКА на решението: 13 333 БЪЛГАРСКИ ЛЕВЧЕТА, МЕСЕЧНО!

Както е известно, ЗАПЛАТАТА НА ТОЗИ „СВЕТЕЦ“ Е ОКОЛО 3 000 ЛВ.,МЕСЕЧНО“ и ДОПУСНАХМЕ, ЧЕ ПРЕЗ ТЕЗИ 10 ГОДИНИ Е ЖИВЯЛ САМО НА ПОСТ И „МОЛИТВЕНИ ЗАКУСКИ“, В НОВАТА ЗАДАЧКА СЕ ТЪРСИ:

ОТ КЪДЕ СА ДОШЛИ ТЕЗИ „ДОПЪЛНИТЕЛНИ“ ДОХОДИ от 10 000 български левчета, месечно?
ИЛИ ОТ КЪДЕ СА ДОШЛИ ТЕЗИ „ДОПЪЛНИТЕЛНИ“ ДОХОДИ ОТ 1 240 000 БЪЛГАРСКИ ЛЕВЧЕТА ЗА 10 ГОДИНИ?
(ползването на помощна литература, в смисъл на банкови и финансови документи е не само позволено, но и задължително)

Неоспорим факт е, че в България се реализират големи печалби единствено от търговия.
Логично е да се запитаме:

КАКВО ЛИ, „ТОЛКОВА ГОЛЯМО НЕЩО“, Е ИЗТЪРГУВАЛ (ПРОДАЛ!, ПРЕДАЛ!) ТОЗИ „политически светец“, че да реализира чиста печалба от над 1,2 МИЛИОНА български левчета, по времето на „безкористната“ си служба на народа?

Разочарование

2019.03.29 | 13:57

6

Тази "оставка" на Цецо е такава пародия, че нямам думи. Народът очакваше нещо много повече, а не другарска забележка. Искрено се надявам, "обикновените" симпатизантни на ГЕРБ да са прогледнали!

2019.03.29 | 12:41

5

ТОМИ Е НАЙ ГОЛЕМИЯ ПРОТИВНИК НА ЦЕЦКО ВИП- АСАНСЬОРА В ГЕРБ.НЕ СЛЧАЙНО НЕГО ОБВИНЯВАТ ЗА СКАНДАЛНОТО ПРЕДАВАНЕ ПО СВОБОДНА ЕВРОПА СЛЕД КОЕТО ФИЗКУЛТУРНИКА СЕ ОБЯСНЯВАШЕ КАТО УЧЕНИЧКА НА ПОПРАВИТЕЛЕН ИЗПИТ.

Умник Гюро

2019.03.29 | 12:08

4

Само терористична партия като БКП/БСП може да издигне престъпник за лидер на своята изборна листа. Комунистите нямат избор: те всички до един са престъпници. От ръцете им капе кръвта на стотиците хиляди избити от тях невинни българи между 1917 - 1989г. Те продължават геноцида над българския народ и до днес чрез фирмите си и ограбването на България. Те също са сатанисти и национални предатели, обслужващи имперските интереси на Русия.

2019.03.29 | 11:37

2

СТИГА СИ МРЪНКАЛ, НЕ ТЕ БИВА С ИЗКАЗВАНИЯТА И ТОВА Е

Георги

2019.03.29 | 11:31

1

Изказване с опит и доста лаконично,но такова което ще достави спокойствие в партията им.Всъщност тактиката с оставките е с цел,обратен ефект за изборите.Уж катаклизмите да да ги сломят,а то ще се случи обратното.Тактически добре играят ходовете си.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини