Менда Стоянова: Атаката срещу Цветанов е резултат единствено на предстоящите евроизбори

  • 29 март 2019 09:10

  • 691
  • 4
Менда Стоянова: Атаката срещу Цветанов е резултат единствено на предстоящите евроизбори
© Кадър: БНТ

Менда Стоянова от Изпълнителната комисия на ГЕРБ заяви в сутрешния блок на БНТ, че атаката срещу Цветанов е резултат единствено на предстоящите евроизбори. Но въпреки тежкия удар, който са понесли, от ГЕРБ са убедени, че ще успеят да спечелят 7-8 места на предстоящия вот.

Стоянова определи атаката срещу Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа като медийна и допълни, че нито един орган не се е произнесъл до момента за каквото и да е нарушение.

Това, което се случи, с поемането на морална отговорност, и че сега в този период до изборите ние ще имаме страшно много срещи с хората по места, ще имаме възможност да говорим и по тази тема. Тя сигурно ще бъде поставена, няма как. В един момент може да се окаже, че тази тема от минус ще се превърне в плюс, коментира Стоянова.

Медта Стоянова увери, че разцепление в ГЕРБ няма.

Последвайте канала на

Novini.bg
691 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Ето повод

2019.03.29 | 15:27

4

госпожо МенТа Стоянова, да се произнесе поне един "орган" от избоените по долу!

ПОВОДЪТ Е една елементарна задачка по аритметика, по възможностите, дори, на „молитвената закуска“ и вожда му , камо ли на компетентните органи(НАП, ДАНС, КПКОНПИ и п.р.о.к.у.р.а.т.у.р.а).

ДАДЕНО: Имаме едно апартаментче с персонално асансьорче на стойност НЕ ПО МАЛКА ОТ 1 600 000 БЪЛГАРСКИ ЛЕВЧЕТА. (другите недвижими придобивки, умишлено пропускаме)
Имаме и неговия собственик - един „доблестен и съвестен политик“ - ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ, СЛУЖИЛ НА БЪЛГАРИЯ „честно и безскрупулно“ в продължение на 10(ДЕСЕТ) ГОДИНИ.

ТЪРСИ СЕ: КАКВИ СА БИЛИ МЕСЕЧНИТЕ ДОХОДИ НА ТОЗИ „СВЕТЕЦ“, ЗА ДА СИ ПОЗВОЛИ ТОВА АПАРТАМЕНТЧЕ?(умишлено, няма да отчитаме разходите за поддържане на живота му (храна, облекло, данъци, разходи по образоване на наследницата в чужбина и т.н.).

ОТГОВОР ЗА ПРОВЕРКА на решението: 13 333 БЪЛГАРСКИ ЛЕВЧЕТА, МЕСЕЧНО!

Както е известно, ЗАПЛАТАТА НА ТОЗИ „СВЕТЕЦ“ Е ОКОЛО 3 000 ЛВ.,МЕСЕЧНО“ и ДОПУСНАХМЕ, ЧЕ ПРЕЗ ТЕЗИ 10 ГОДИНИ Е ЖИВЯЛ САМО НА ПОСТ И „МОЛИТВЕНИ ЗАКУСКИ“, В НОВАТА ЗАДАЧКА СЕ ТЪРСИ:

ОТ КЪДЕ СА ДОШЛИ ТЕЗИ „ДОПЪЛНИТЕЛНИ“ ДОХОДИ от 10 000 български левчета, месечно?
ИЛИ ОТ КЪДЕ СА ДОШЛИ ТЕЗИ „ДОПЪЛНИТЕЛНИ“ ДОХОДИ ОТ 1 240 000 БЪЛГАРСКИ ЛЕВЧЕТА ЗА 10 ГОДИНИ?
(ползването на помощна литература, в смисъл на банкови и финансови документи е не само позволено, но и задължително)

Неоспорим факт е, че в България се реализират големи печалби единствено от търговия.
Логично е да се запитаме:

КАКВО, „ТОЛКОВА ГОЛЯМО НЕЩО“, Е ИЗТЪРГУВАЛ (ПРОДАЛ!, ПРЕДАЛ!) ТОЗИ „политически светец“, че да реализира чиста печалба от над 1,2 МИЛИОНА български левчета, по времето на „безкористната“ си служба на народа?

asd

2019.03.29 | 10:11

3

всеки ден трябва да сте под атака майка ви крадлива.

Умник Гюро

2019.03.29 | 10:05

2

Само терористична партия като БКП/БСП може да издигне престъпник за лидер на своята изборна листа. Комунистите нямат избор: те всички до един са престъпници. От ръцете им капе кръвта на стотиците хиляди избити от тях невинни българи между 1917 - 1989г. Те продължават геноцида над българския народ и до днес чрез фирмите си и ограбването на България. Те също са сатанисти и национални предатели, обслужващи имперските интереси на Русия.

антибългарски урод

2019.03.29 | 09:38

1

слуга на циониската мафия.

Добави коментар

Водещи новини