Даниела Дариткова: В ГЕРБ няма никакво разцепление

  • 29 март 2019 09:05

  • 924
  • 12
© Булфото (архив)

"Няма разделение в партия ГЕРБ. Ние сме монолитни и сплотени, независимо от интригите, които ни вменяват. Смятам, че ще излезем от тази криза още по-сплотени. Очаквам мненията и решениятана компетентните органи".

Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия новият председател на парламентарната група на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова, която замени на поста подалия оставка Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Тя коментира скандала с апартаментите и ставащото в партия ГЕРБ. По думите ѝ сагата има различни аспекти. "Апартаментната сага вълнува обществото. Не съм вниквала в пазарните отношения. Не съм имала опит в това отношение, защото не съм смятала да купувам жилище. В контекста на моралното измерение, ние показахме последователно поведение, защото всички които са посочени в тази сага, поеха своята отговорност и освободиха своите длъжности. ГЕРБ винаги е постъпвала така", заяви още Дариткова.

По думите ѝ не е имало заседание на изпълнителна комисия. Решенията за оставки са били лични решения. "Не съм натоварена с разследващи функции, никога не съм изпълнялата такива. Очаквам мненията и решениятана компетентните органи", каза още Дариткова.

„Би следвало всички, особено президентът, да имаме доверие в институциите, в правоохранителната и правораздавателната система, порочно е то да се руши”, заяви Дариткова във връзка със съмненията на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, че няма как КПКОНПИ, която е назначена и контролирана от Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, да го разследва по закон, наложен от самия него. „Порочно е да се руши това доверие, защото всеки един впоследствие може да черпи горчивите плодове от това поведение“, каза още Дариткова. 

По повод съмненията на БСП в председателя на Антикорупционната комисия, тя посочи: „Искрено съжалявам, че и представителите на сериозна политическа сила, каквато е БСП, се занимават с апартаментната сага в момент, в който трябва да говорим по други теми.Отдалечаването от европейската тема е в интерес на всички останали. Ние имаме какво да предложим като политики за участието на България в Европа. Смятам, че това е истински важното“, заяви още Дариткова.

„Определено има елемент на притеснение. На първо място от отговорностите на второ място от ангажиментите, защото аз и сега нося много дини под една мишница. През всичките тези години, в които съм народен представител, съм била активна в Народното събрание, председател съм на комисията по здравеопазване – сфера, която също е наситена с много проблеми и очаквания. В същото време съм и практикуващ лекар, защото през годините не съм изоставила пациентите си”, заяви още председателят на ПГ на ГЕРБ относно заемането на новия пост.

На въпрос в какво жилище живее в момента, Дариткова отговори, че от 2009 г. живее в жилище на Народното събрание в кв. „Редута”. „В Смолян живея в къщата на съпруга си, той вече е пенсионер. Синът ми е студент. Винаги съм се стремяла да пазя личното си пространство и се надявам това, което е публично наистина да бъде с мярка”, каза още тя.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
924 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
asd

2019.03.29 | 10:44

12

докато има далавера за всички - разцепление няма да има. вожда винето разпределя плячката справедливо между крадливата шайка.

гост

2019.03.29 | 10:38

11

Лошо гледа, държи се нагло и арогантност, излъчва неприязън, говори общи приказки ….. Първи впечатления.

вярвам ѝ!

2019.03.29 | 10:30

10

Истина са думите на госпожа „цветанов-2“ – „В ГЕРБ няма никакво разцепление.“

Не може и да има, защото физически е невъзможно, рядък екскремент да се разцепи – единствено може да се разтече и мирише!

Седесарска кypветина,

2019.03.29 | 10:29

9

изкарва се светица, а каквотърси в синята банда щом е така?

Barbrao 3

2019.03.29 | 10:19

8

Google плаща ежедневна работа в диапазона от 500 до 1000 долара. Получих $ 23,749 за първия месец и $ 32,854 за заплатата от Google от последния месец, работещи у дома за 3 часа на ден. Дори и тези, които са нови за това, могат лесно да печелят $ 200 на час, а печалбата може да бъде още по-голяма с течение на времето.

повече тук..........>> w­w­w­.­W­e­b­j­o­b­3­3­.­c­o­m

Бобару

2019.03.29 | 09:33

7

Ти лично засипа Здравеопазването Вън от Политиката.

Ще цъфнеш и ти мутренска кypветино,

2019.03.29 | 09:27

4

с някаква седесаро-костовитска далавера, как си попаднала в мутро-синята банда, с тест за интелигентност като Тиквата и рапона Цветанов ли? Седесар ли е, тоя не е чист.

2019.03.29 | 09:30

6

на майка ти пут*ата цъфна като евания ти комунистически тролски г*з

2019.03.29 | 09:30

5

e kakvo razceplenie da ima vsicki sa si po mestata samo teb kato marionetka i postaveno lice te upotrebiha.

Поредната седесаро-мутренска горила

2019.03.29 | 09:24

3

сред красавиците Ангелкова, Захариева и Цачева. Тиквата измира мутресите с конкypc по грозота и тъпота.

????

2019.03.29 | 09:21

2

E,КАК да има "другарко" Виткова,след като в "герб" ,НЕ е имало СЦЕПЛЕНИЕ????

Добави коментар

Водещи новини