Очаква ли се катаклизъм в парламента, след гласуването на оставката на Цветан Цветанов?

  • 29 март 2019 08:21

  • 1166
  • 4
©

Не очаквам драматично развитие на нещата в пленарната зала днес. Ще бъде гласувана и приета оставката на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Тя ще се гласува, не може да бъде отхвърлена, защото е личен акт. Затова очаквам това да се случи. Това каза народният представител на ГЕРБ Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, пред БТВ.

Това, което каза Атанасова, бе потвърдено и от колегата ѝ от „Обединени патриоти“ Явор Нотев. Той посочи, че това е досегашната практика. „Зачита се личната воля на човека, който подава оставка и искането се уважава“.

„Няма да има катаклизъм от този акт. Кворума се определя не само от действията на един човек“, допълни той.

„За нас е важно след този акт, вниманието на обществото да се насочи към важните теми. Пожелаваме успех на Дариткова. Ще настояваме за спазване на обещанието на ГЕРБ към нас за приоритетна работа. Няма да се налобжи БСП да стоят дълго време извън парламента. Това е добър повод да се завърнат, след като вече два месеца не ходят на работа“, заяви Пламен Христов от „Воля“.

„Вече повече от месец БСП отсъстват. Въпреки това има кворум и НС. Това поведение не е в полза нито на БСП, нито на избирателите им“, каза Атанасова. Тя отрече с напускането на Цветанов комисиите да се оголват. „Има приемственост и се надявам да се работи добре“.

„Всички си извадиха поуки след случилото се“, каза Явор Нотев. По думите му, обаче не само купувачите трябва да поемат отговорност за действията си, а и продавачите и нотариусите.

„По темата с апартаментите на властта така или иначе ще има проверка на компетентните органи и трябва да изчакаме да приключат. За мен е по-учудващо, че моралният фокус е насочен само към ГЕРБ, но не и към другите партии. Никой освен партия ГЕРБ не е поемал политическа и морална отговорност“, подчерта Атанасова. Тя допълни, че други техни колеги не само не са поели отговорност за действията си, а са ги издигнали като водачи на листи.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1166 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2019.03.29 | 11:41

4

НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ЗАГУБИ ЕДИН ДОСТОЕН БЪЛГАРИН ЗАРАДИ ЛЪЖИТЕ НА СОЦИАЛИСТИТЕ. ДА УМРАТ СКОРО!

Barbrao 3

2019.03.29 | 10:19

3

Google плаща ежедневна работа в диапазона от 500 до 1000 долара. Получих $ 23,749 за първия месец и $ 32,854 за заплатата от Google от последния месец, работещи у дома за 3 часа на ден. Дори и тези, които са нови за това, могат лесно да печелят $ 200 на час, а печалбата може да бъде още по-голяма с течение на времето.

повече тук..........>> w­w­w­.­W­e­b­j­o­b­3­3­.­c­o­m

Да си ибат майката седесарска

2019.03.29 | 09:29

1

Какво ни интересува нас, народът, какви катаклизми, разстройства и диарии имат в групировката от Банкя.

Нане

2019.03.29 | 10:01

2

Е де,не злобейте толкоз.И без това народа не ви харесва ,нищо че си прекръстихте партията на социалистическа. А не ви харесва щото и социализЪма ви като комунизЪ ма -нечовешки...

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини