Конгресът на ВМРО: Всички честни патриоти да подкрепят за втори мандат в ЕП Ангел Джамбазки

  • 23 март 2019 21:07

  • 808
  • 3
Конгресът на ВМРО: Всички честни патриоти да подкрепят за втори мандат в ЕП Ангел Джамбазки
© Пресцентър ВМРО

"Всички честни патриоти да подкрепят за втори мандат в ЕП най-полезния български евродепутат Ангел Джамбазки", е призивът, с който ВМРО излиза в декларация след VII редовен конгрес на партията, състоял се днес в София, съобщиха от партията.

"На България ще дадем управление, което ще вземе най-доброто от историята, но ще гледа в бъдещето", заявяват още патриотите.

В декларацията, приета от конгреса на ВМРО - Българско национално движение, се посочва, че "българският патриотизъм е градивен, а не агресивен. Той е разумният български консерватизъм и вярата в националния идеал. Това ще дадем на България - управление, което ще вземе най-доброто от историята, но ще гледа в бъдещето. Без да се съобразява с изток или запад, и без да дели хората по партиен или друг принцип. И винаги да работим за силна, единна, независима и благоденстваща България - такава, каквато нашето национално Възраждане искаше. Такава, за каквато се бореха и умираха героите ни. Пътят няма да е лесен и ще е дълъг, но славната историята на ВМРО също е дълга. И никога не е била лесна, но винаги в защита на българската национална кауза и идеали". 

На форума са присъствали близо 600 делегати от цялата страна; официални гости са били български интелектуалци и представители на семейството на европейските консерватори, поканени от българския евродепутат Ангел Джамбазки, се допълва в съобщението. 

Конгресът преизбра Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността за председател.

В декларацията на ВМРО се отправя призив към всички български граждани, "където и да са, да подкрепят нашите усилия за победа на патриотизма. Ние сме убедени, че съвсем скоро патриотизмът ще има още по-стабилни позиции във властта в България и поставяме началото на стратегическия път към пълноценно и патриотично управление на страната", се отбелязва в текста. 

В заключителния документ, приет от конгреса, се посочва още, че ВМРО поставя началото на постепенното изграждане на мрежа от патриотични и консервативни личности, организации, партии. "Формулата на "Обединените патриоти" вече показа и доказа, че това е пътят. Сега започваме да надграждаме. Ние вярваме, че Европа ще е силна, когато е Европа на Отечествата и нейната основа са християнските ценности. Европа трябва да стъпи на традициите си и затова днес заслужено получаваме подкрепа от много наши европейски съмишленици. И заедно с тях сме силата, която ще спаси и промени Европа", пише още в декларацията. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
808 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Оцеляващ българин

2019.03.24 | 08:13

3

Твърдо съм решил да не гласувам за слагачи,мишетурки и корумпета,което означава,че няма за кого и за какво.
А г-н Джамжазки да каже на данъкоплат ците -на колко билборда в встраната ни виси ненагледният му рекланен образ, колко струва един плакат,колко е наема за един ден,до кога ще виси и от къде са парите за тази ....,какво полезно за българина свърши до сега,че да наглее и да иска още,пък аз ще реша за кого трябва да гласувам.

Кекс

2019.03.23 | 23:53

2

Честни, честни колко да са честни... По този критерий да съберат десетина човека... но дали ще свършат работа...

2019.03.23 | 21:55

1

А "Възраждане" са комундели

Добави коментар

Водещи новини