Конгресът на ВМРО преизбра Красимир Каракачанов за председател на партията

  • 23 март 2019 16:39

  • 536
  • 4
Конгресът на ВМРО преизбра Красимир Каракачанов за председател на партията
© Пресцентър ВМРО

Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността беше преизбран за председател на ПП "ВМРО – Българско национално движение" на VII редовен конгрес на партията с 516 гласа. Това съобщиха от пресцентъра на "ВМРО – Българско национално движение".

Един лидер е толкова силен, колкото са силни и имат доверие в него хората, които го следват, каза в словото си след избора Каракачанов.

Успехите са общи, постигнахме ги заедно. Аз съм на този пост благодарение на Вас. Не защото съм най-великия или най-красивия, а защото всички в ръководството успяхме да обединим и мотивираме нашите членове, че има смисъл да се бориш. Когато всички ние си повярвахме, започнаха да ни вярват и други и постигнахме успехи. И изборите го показват. Един човек е велик, според това какво се каже за него след като приключи политическата му кариера. Без труд и усилия, без жертва на лично време, всички знаем, че няма как да се постигне успех. Най-великият за мен лидер на ВМРО Тодор Александров е казал и ще го цитирам: "Едно дело побеждава тогава, когато за него се води борба". Ние продължаваме да водим борба за отстояване на българския национален идеал. Благодаря Ви. Да живее България, заяви още лидерът на ВМРО.

Делегатите на конгресът на ВМРО преизбраха досегашните членове на националното ръководство – заместник-председатели Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов, Милен Михов, Атанас Стоянов, организационен секретар Юлиан Ангелов, членове – Александър Сиди, Антон Андонов, Борис Вангелов, Васил Христов, Георги Дракалиев, Красимир Богданов, Султанка Петрова. Конгресът разшири състава на Националния изпълнителен комитет с трима души. Новите попълнения – членове на НИК, са съответно депутатите Йордан Йорданов от Добрич и д-р Калин Поповски от Плевен. За член на НИК бе избран и председателят на политическа група „Патриоти за София“ в Столичния общински съвет Карлос Контрера.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
536 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ром

2019.03.23 | 19:30

4

ЧЕ НЕ СИ НАИ УМНИЯ ИМОГЪЩИЯ ГО ЗНАЕМ А ЗА НАИ КРАСИВИЯ ДУМА ДА НЕ СТАВА ЩЕ ТИ КАЖА КАКЪВ СИ НАИ ГРОЗНИЯ И ТО ОНВРАТИТЕЛНО .НАИ АЛЧНИА СЪС СИГУРНОСТ И НАИ КРАДЛИВИЯТ 100 ПРОЦЕНТОВО И ЦИНТРАЛНИЯТ ЗОТВОР ТЕ ЗОВЕ .ПРАСЧО

2019.03.23 | 17:58

3

Свинете се избраха главната свиня.

ужас

2019.03.23 | 17:04

2

Браво на хайдутите, браво на комитите. Плячка за всички ще има.

айдее

2019.03.23 | 16:49

1

на евтините пасапорти.Ще има за всички,със парички.

Добави коментар

Водещи новини