Ева Майдел: И днес, както и в миналото, Търново е един от най-важните градове в България

  • 22 март 2019 13:26

  • 421
  • 1
Ева Майдел: И днес, както и в миналото, Търново е един от най-важните градове в България
© Пресцентър ГЕРБ

И днес, както и в миналото, Велико Търново е един от най-важните градове в България. Фактът, че в последните години в региона има рекордно високи инвестиции и ниска безработица показва, че се водят правилни икономически политики. Освен със славното си минало, търновци имат с какво да се гордеят и в настоящето. Градът е в челната тройка в България по състояние на образователната система и на първо място по брой студенти на глава от населението. Това заяви българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел, която днес участва за четвърта поредна година в честванията по случай Деня на Велико Търново.

Щастлива съм, че имам възможността да отбележа празника с гражданите на града за четвърта поредна година. Благодарна съм, че успяваме заедно да реализираме смислени инициативи. Тази година направихме първата регионална среща от проекта "Моята мечта за България" именно тук в присъствието на предприемачески и образователен елит на града в резултат на която се родиха много добри идеи и партньорства. В последните години проведохме срещи за обучаване на ученици на уменията за успех в 4 средни училища в областта. Подкрепих също така смислени инициативи за зарибяване на р. Янтра и за безопасно използване на интернет от децата, организирахме и спортни състезания за младите. Това допълни Ева Майдел, която има информационен офис във Велико Търново, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ.

Последвайте канала на

Novini.bg
421 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Иван

2019.03.22 | 14:04

1

Ужас!кАТО ГОВОРИ ТАЗИ ДЕВОЙКА ,ЧЕ тЪРНОВО Е НА ПЪРВО МЯСТО ПО БРОЙ НА СТУДЕНТИ СПРЯМО НАСЕЛЕНИЕТО ,ЗАЩО НЕ КАЗВА ,ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРУСТРОИ ИНСТИТУТА ,НЕ ДА БЪЛВАТ СТУДЕНТИ ,КОИТО НЕ ТРЯБВАТ И С НИСКА КВАЛИФИКАЦИЯ ,нЯКОГА ХОДЕХА ПО -МАЛКО НА ТЪРЖЕСТВАТА ОТ ГОЛЕМЦИТЕ ,А СЕГА СА НАТРУПАЛИ КАТО ВЪШКИ,СРАМНА РАБОТА

Добави коментар

Водещи новини