Валентин Николов от ГЕРБ: Не вярвам да има нови оставки заради бонусите

  • 02 март 2012 21:11

  • 1021
  • 2
Валентин Николов от ГЕРБ: Не вярвам да има нови оставки заради бонусите
©

Не вярвам да има оставки в сряда.

Това каза в предаването на БНТ "Панорама" Валентин НиколовВалентин Николов Валентин Николов е роден в гр. Добрич. Завършил е Икономически университет във Варна, от ПГ на ГЕРБ. Думите му са по повод обявяването на резултатите от връщането на бонусите на висши държавни служители на 7 март. "Министри, заместник-министри, началници на политически кабинети, областни управители и заместник-областни управители трябва да върнат взети бонуси до петък", заяви премиерът на правителственото заседание в сряда. При неизпълнение на нареждането Борисов обеща да има структурни промени в кабинета, както и директни уволнения.

По думите на Николов, хората на високи постове в държавната администрация освен да са експерти, трябва да имат и качеството да носят политическия усет да управляват. Според депутата от ГЕРБ министър-председателят е доказал, че има усет да подбира кадрите си.

Валентин НиколовВалентин Николов Валентин Николов е роден в гр. Добрич. Завършил е Икономически университет във Варна, отново се обяви за ежемесечно отчитане на парното. По този начин според него ще се реши проблемът с кражбата на електроенергия и клиентите на топлофикациите ще могат по-ясно да виждат какво потребяват.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1021 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2012.03.04 | 15:43

2
Голям усет ,няма що .Браво на премиера .А колкото до теб ти си му най-добрият от добрите "суперкадри" и ежедневно да отчитате парното като му вдигате цената ,все е тая.
marked

2012.03.04 | 10:04

1
И аз не вярвам нали всичките са от едно котило!Пък и не вярвам че нещо изобщо ще се случи!Тези от ГЕРБ се самозабравиха!

Добави коментар

Водещи новини