Цветан Цветанов отговори на Нинова

  • 21 март 2019 07:14

  • 5344
  • 7
Цветан Цветанов отговори на Нинова
© Фейсбук/ Цветан Цветанов

По повод извънпарламентарната комуникация, която провежда от седмици насам Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, искам да подчертая, че с днешната среща с партньорите от СДС показахме, че сме чули призива на президента на ЕНП Жозеф ДолЖозеф Дол Жозеф Дол - френски политик, председател на групата на Европейската народна партия в Европейския да не допуснем разпиляване на десния вот в България. За голямо съжаление, в БСП освен, че не чуха гласа на лидера си на ПЕС Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на за единство, дори спретнаха на собствения си пленум нагледен пример как могат да бъдат фалшифицирани едни вътрешнопартийни избори. И това го заявиха не други, г-жо Нинова, а го признаха ваши вътрешни ръководни кадри в БСП! 

Това написа в личния си профил във "Фейсбук" зам.-председателят на ПП ГЕРБ и лидер на парламентарната група Цветан Цветанов.

"За разлика от БСП в ГЕРБ осъзнаваме, че европейските избори са въпрос на европейски ценности, на силен и обединен Европейски съюз, който да работи за ограничаването на влиянието на Русия и фалшивите новини, с които ни заливате всекидневно.

Що се касае до срещата на ГЕРБ с Воля в парламента - днес с колегите обсъдихме всички изпълнени ангажименти от управленската програма от началото на мандата до сега. Говорихме за повишените пенсии, за Коледните и Великденските добавки за пенсионерите, за увеличените заплати, за повишените доходи на учителите, за реформите в здравеопазването и за върнатите деца в училище, за строителството на пътища и магистрали, за санирането.

Но ако според Вас аз съм се отчитал на някого с повдигнати обвинения, то Вие, г-жо Нинова, само преди броени дни, лично издигнахте човек с обвинения за пране на пари за водач на евролистата на БСП! А може би сте забравила също, че в парламентарната група на БСП имате и други депутати с повдигнати обвинения за едно от най-тежките политически престъпления? От къде идва разликата в критериите и обективността Ви, г-жо Нинова? В този ред на мисли, смятам, че не Ви прави чест точно Вие да давате морална оценка за случващото се", написа още Цветанов. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
5344 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Кико

2019.03.21 | 12:11

7

Може да го каже друг, но крадлата Нинова!!!

2019.03.21 | 12:02

6

Това,че не публикувате мнения ,които не ви харесват,защото се говори за Цветанов показва колко сме далеч от независимостта и свободата на медиите

gjuro

2019.03.21 | 11:39

5

Na tazi drugarka da i se zatvori ustata,sa neobchodimi fakti idokument da se publikuvat pred balgarskata obstestvenost,drug otgovor na nejnite lazi ne vazi,ruskite tajni sluzbi stojat zad neja.

gjuro

2019.03.21 | 11:32

4

Sto za izvraten sajt,publikuva samo prostastini.

Георги Петков

2019.03.21 | 10:45

3

Отново четем стария сценарий - не ни питайте защо крадем, защото, когато бяхте на власт, вие също крадяхте. И така за обикновения човек никога няма да дойде ред да получи дори това, което му се полага.

2019.03.21 | 08:38

1

ПРОСТ ФИЗКУЛТУРНИК БЕЗ ДА Е БИЛ И ЕДИН ДЕН В ЧАСТНИЯТ БИЗНЕС СЕ УРЕДИ С ИМОТ ЗА МИЛИОН И ПОЛОВИНА ЛЕВА.

2019.03.21 | 09:15

2

Трол....

Добави коментар

Водещи новини