Цветанов: Безкомпромисни сме към всеки случай на полицейско насилие

  • 02 март 2012 14:38

  • 829
  • 1
Цветанов: Безкомпромисни сме към всеки случай на полицейско насилие
©

Безкомпромисни сме към всеки случай, в който се установи превишаване на служебните задължения от служители на МВР. Това каза вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в отговор на въпрос на депутата Петър Курумбашев.

По отношение на обиска на помещение, собственост на Илия Илиев от "Ку-ку бенд", при който той твърди, че е обиждан от дознател от ГДБОП, Цветанов каза, че служителката-дознател е изключително възпитана и много етичен човек и че си е изпълнявала задълженията. Според Цветанов обискът е направен като неотложно следствено действие.

Последвайте канала на

БТА
829 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Сериозна възможност!

2012.03.03 | 22:50

1
Нов интернет портал - търсачка ще дели 50% от приходите си с регистрираните потребители.Регистрирайте се с поканата в края на този пост, поканете приятели и печелете от 7-ми април 2012!Уникална възможност, не се изискват никакви вложения или даунлоад.Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, увеличава факторът по който ще се изплащат парите ви!Всеки месец, като заплата!Лесно е, става за минута!Успех!Вашата покана е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=98df1a72

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини