Младежи ГЕРБ-София се срещнаха с Йорданка Фандъкова

  • 15 март 2019 10:00

  • 367
  • 18
Младежи ГЕРБ-София се срещнаха с Йорданка Фандъкова
© Пресцентър ГЕРБ

Младежите от ГЕРБ-София проведоха среща с кмета на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска. На срещата присъстваха областният координатор на ГЕРБ-София и административен секретар на партията Цветомир Паунов, председателят на МГЕРБ-София Ивайло Петков, както и много членове на младежката организация, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска разговаря с младежите за модернизацията на града, подобряването на уличната мрежа, мерките за борба със замърсяването на въздуха и др.

Кметът на София информира, че част от мерките, които Столична община (СО) предприе за ограничаването на вредните емисии във въздуха, включват проект за зарядни станции за електромобили, по-добра свързаност на метрото, акцент върху електротранспорта, подмяна на старите печки на твърдо гориво и др. Фандъкова обясни, че печките на 20 000 домакинства от София ще бъдат сменени безплатно с такива на пелети или газ.

Столичният кмет обърна внимание и на ремонтите на уличната мрежа. Тя подчерта, че ремонтите на улиците и булевардите в столицата продължават и ще се правят приоритетно. Една от нашите амбиции е да бъде изграден вътрешен ринг, за да се изведе трафикът на града от центъра, уточни Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Областният координатор на ГЕРБ-София Цветомир Паунов коментира темата с фалшивите новини. По последни наблюдения младите хора стават все по-чувствителни по отношение на информацията, която получават. Лъжливата информация трябва да се опровергава и да се показва реално свършената работа, категоричен бе Паунов.

Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска добави, че борбата с фалшивите новини продължава, а само за ден от Столична община е трябвало да опровергават две неистински информации. Първо - СО не дава заем на изпълнителя на ремонта на "Графа". Миналата седмица управляващият орган на програмата "Региони в растеж" одобри междинни плащания по проектите за ремонт на централна градска част. Второ – СО не поставя кошчета за отпадъци на местата на ограничителите на трамвайното трасе, подчерта Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Тя добави, че очаква от главния архитект предложения за замяна на поставените ограничители с такива, които ще гарантират безопасността на пешеходците. Щом имаме вариантите, ще ги представим пред гражданите, заяви Фандъкова.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
367 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар
СЕМЕТО

2019.03.18 | 08:51

18

БСП трябва да спрат да бълват фалшиви новини! Йончева и Корнелия са ЗА ЗАТВОРА!

Иван

2019.03.18 | 08:50

17

Ако не са Фандъкова и Бойко са обречени .... за фалшивите новини е ясно кой стои зад тях, това са тези долни комунисти

Жиката

2019.03.18 | 08:49

16

Данчето е страхотна кметица .... направи и прави все още много за София, поздравления!

Живко

2019.03.17 | 10:55

15

Браво на Фандъкова и на ГЕРБ като цяло.. Показват много високо ниво на управление!

Насето

2019.03.17 | 10:53

14

Евала! Ето че ГЕРБ отново ни показват кои са и защо те трябва да са на власт!

Унай

2019.03.17 | 10:46

13

Най-важното тук е че Фандъкова винаги защитава интересите на гражданите на София!

Гага

2019.03.17 | 10:44

12

ГЕРБ са направили за България толкова много, колкото никой друга партия до сега!

Касито

2019.03.17 | 10:43

11

Няма по хубаво от това! Фандъкова е управляващ от който може да се научи страшно много!

Калата

2019.03.17 | 07:59

10

Ако повечето градове имаха кметове и кметици като Фандъкова, тогава ситуацията щеше да стане по-добре, но всичко с времето си. Като цяло забелязвам, че кметовете на ГЕРБ са най-добрите и евала им правя за това нещо

Миленчо

2019.03.17 | 07:58

9

Данчето е добра и честна кметица, само респект за такива точни хора като нея! Какво повече да ви кажа?! Инициативата с тези младежи също е супер добра!

Добави коментар

Водещи новини