Илияна Йотова ще открие две възпоменателни плочи за спасяването на българските евреи в Лос Анджелис

Вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , е на работно посещение в Съединените американски щати до 4 март. Това съобщиха от Прессекретариата на държавния глава.

В Музея на Холокоста и в Музея на толерантността в Лос Анджелис вицепрезидентът ще открие две възпоменателни плочи за спасяването на българските евреи, поставени благодарение на родолюбиви българи.

По случай Националния празник на Република България заедно с българския генерален консул в Лос Анджелис Веселин Вълчев Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , ще бъде домакин на официален прием. На него ще присъства и заместник-кметът на Лос Анджелис Нина Хачикян. На събитието са поканени българските генерални консули, представители на американските институции, представители на българската общност.

Във водената от Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , делегация е и Стефан ЯневСтефан Янев Стефан Янев е служебен заместник министър-председател по вътрешен ред и сигурност и служебен – секретар на президента Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на по сигурност и отбрана.

Коментари

  1. 2019.03.04 | 13:39

    Ste kazete li istinata koi e spasil balgarskite evrei dr Jotova,da ne lazete che Savetskata armija.

  2. 2019.03.03 | 09:50

    И тая на екскурзия.що не отиде в Русия ами при гадните американци.

  3. 2019.03.03 | 09:45

    На 3. МАРТ ЛАЙНометите от Спосрано 20 ги няма НИКАКВИ! Толкова много са разярени на Народа, че забравиха да чиститят НАЦИОНАЛНИЯ Празник на БЪЛГАРИЯ! Или се съобразяват с възлюблените си отоманци от ДПС! А може би другарят Решетников не е разпоредил, тъй като е всеизвестно, че ЦАРСКА РУСИЯ е освободила България, а не крадливите болшевишки Изверги!

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет