Цвета Караянчева ще участва в Бяла в тържествена заря-проверка по случай 141 години от Освобождението на България

  • 01 март 2019 15:10

  • 311
  • 0
Цвета Караянчева ще участва в Бяла в тържествена заря-проверка по случай 141 години от Освобождението на България
18 76дни
© Народно събрание (архив)

Председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на ще участва в Бяла в тържествената заря-проверка по случай 141 години от Освобождението на България.

Тя ще бъде на 2 март 2019 г. от 19.00 часа на площад ”Екзарх Йосиф І”, съобщиха от пресцентъра на Народното събрание. Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на ще приеме рапорта на командващия тържествената заря-проверка, ще поздрави почетните роти и ще произнесе слово по повод годишнината. По-рано председателят на Народното събрание ще разговаря с кмета и членовете на Общинския съвет на Бяла.

Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на ще участва на връх Шипка в отбелязването на Националния празник на България – 3 март. Честването ще започне в 11.00 часа със заупокойна панихида, която ще бъде отслужена от Великотърновския митрополит Григорий. Председателят на Народното събрание ще произнесе слово по повод Националния празник, ще приеме строя на почетния караул и ще поднесе цветя на паметника на историческия връх.

Председателят на парламента Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на и народни представители ще присъстват в София на тържествената проверка по повод 3-ти март. Тя ще започне в 18.30 часа на площад „Народно събрание”.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
311 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини