Караянчева: Левски е мерило за нравственост, национална съвест и човешко достойнство (снимки)

  • 18 февруари 2019 21:09

  • 438
  • 6
Караянчева: Левски е мерило за нравственост, национална съвест и човешко достойнство (снимки)
© Народно събрание

В националната ни памет няма друга личност толкова нравствено чиста, безкористна, принесла себе си в жертва на бъднините народни, заяви председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на на възпоменателна церемония по повод гибелта на Васил Левски в Петрич. Председателят на парламента присъства на ритуала по полагане на венци и цветя в знак на почит към Апостола на свободата, съобщиха от пресцентъра на Народното събрание.

В словото си пред присъстващите Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на отбеляза, че за българите Левски е мерило за нравственост, национална съвест и човешко достойнство. Дирята, която той оставя е незаличима, а неговата гибел вече близо век и половина ни разтърсва и ни напомня, че с нея са откупени нашите грехове, и свободата – нашата и тази на потомството ни, заяви председателят на Народното събрание.

В историческото ни битие няма друга подобна саможертва – истинска, неподражаема и осъзната, подчерта Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на. Тя припомни думите на Апостола на свободата: "С моята кончина не свършва пътят, който трябва да извървите".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
438 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2019.02.19 | 11:36

6

Защо мърсите с присъствието си паметта на Апостола ?????

Българин

2019.02.19 | 06:42

5

В такъв случай да се приеме закон,никой да не си служи с неговото име-визирам подуянските отрепки играещи ритнитопка

2019.02.19 | 06:06

4

САМО СКРИЙТЕ НЯКЪДЕ ЦЕЦКО ДА НЕ ВЗЕМЕ ДА ЧЕСТВА ТОЗИ ТЪЖЕН ДЕН.

Тъпо тъпо казано

2019.02.19 | 01:20

3

СЛЕДВАЩАТА коалиция ГЕРБ+ДПС това ми е ясно,и така никаде турция и 500 века робство не спомена, коалицията вече ми е ясно УЖАС,КАРАЯНЧЕВА СА НАПИМНИ СЛОВОТО НА ЛЕВСКИ В ПЪРЛАМЕНРА ПРЕДАТЕЛИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ УБИВАНИ

Млади млади

2019.02.19 | 01:10

2

Млади хора на снимката едно хубаво нещо от началото на годината

2019.02.19 | 00:11

1

А вие сте мерило за безочие , бруталност и смрад !

Добави коментар

Водещи новини