Александър Симов: Коалиция БСП - АБВ няма да има

  • 18 февруари 2019 18:50

  • 784
  • 5
Александър Симов: Коалиция БСП - АБВ няма да има
©

Няма да влизаме в парламента. Тези театрални сценки, които гледахме днес не решават проблема. Преференциите са важна част от нашата битка, но държим отново да се възстанови дебата за машинното гласуване. Това каза депутатът от БСП Александър Симов в предаването „Още от деня“ по БНТ.

Настояваме да се възстанови правото на касационна жалба във Върховния съд, добави той. „Преференцията работи, на хората им харесва“, категорични са от БСП.

„Дебатът за преференцията се водеше между ГЕРБ и ДПС. Това е и новата коалиция. Решението бе осребряване на корпоративен вот. Този цирк сме го гледали“, каза Симов. „Въпросът за изборните правила е ключов. Хората искат да си запазят преференцията“, заяви той.

„Коалиция БСП-АБВ няма да има. АБВ не са доказали своята принадлежност към лявото пространство. Те бяха влезли в коалиция с ГЕРБ. Не могат да претендират за каквото и да е“, увери Симов.

„Оттук нататък БСП не влиза и на участва в работата на НС. Търсим диалог от различни политически организации“, каза още Александър Симов.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
784 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
ббб

2019.02.19 | 09:04

5

тоя е пълен малоумник....

Димитър Кънев

2019.02.19 | 05:53

4

А бе Симов какво от това че АБВ и БКП не се понасят.Много важно. Ако Карфици беше министър при Орешарски Калфин щеше да е бесепар.Ако СтаниШеф беше отстъпил на Първанов и той щеше да е бесепар.Да ама на вас е важно кой ще води бащина дружина.Е това се отнася и за ГЕРБ.

Калинка Николова

2019.02.18 | 19:26

1

Първанов и Добрев са си в коалиция. Тя се казва СПА "Стримон", базирана е в Кюстендил. Освен това трябва най-сетне да си кажат за Полипродкъмпани, с която окрадоха партийните си другарчета.

Уча се !

2019.02.18 | 20:50

3

Те са боклуци, както по принцип, така и по партийна принадлежност, и по зависимости от Русия !

Уча се !

2019.02.18 | 20:47

2

Това "розово прасенце" говори повече от говорителите по телевизията !

А обикновенно, когато човек говори толкова много, често прави грешки и казва доста глупости !

Добави коментар

Водещи новини