Борисов с коментар за Брекзит, промените в ИК, случая "Гебрев", парите от Венецуела и F-16

  • 15 февруари 2019 18:56

  • 4224
  • 25
Борисов с коментар за Брекзит, промените в ИК, случая "Гебрев", парите от Венецуела и F-16
© Фейсбук

Много сме близо до ръба. Не мога да давам повече подробности. Ще чуем и Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в, но откъдето и да го погледнеш, не виждам каква е ползата за Великобритания. Няма и полза за Европейския съюз.

Това заяви пред български журналисти в Мюнхен премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по повод предстоящия Брекзит. Министър-председателят участва в Мюнхенската конференция по сигурността с близо 600 политици, представители на бизнеса и академичната общност. "Светът е страшно несигурен. Виждате надпревара в ядреното оръжие, надпревара в ракетните системи, надпревара във въоръжението, счупени дипломатически отношения“, каза той. Борисов посочи още, че е разтревожен от това, което слуша за Черно море. „Усещам, че регионът ни в следствие на конфликтите Русия-Украйна, никак няма да бъде спокоен“, добави Борисов. Той апелира всички български политици по всички линии да се мобилизират и да се брани мирът.

"Оставил съм парламентарната група да решава въпросите за Изборния кодекс. Аз съм се явявал на избори по всякакви кодекси и всякакви закони. Нали това искате - да не им се бъркаме в работата. Аз си върша моята работа, парламентът си решава техните проблеми. За диктатура точно БСП да говорят е несериозно. Точно тези хора ли да говорят с това, което направиха с "Костинброд"? Те си мислят, че всички сме безпаметни като тях. Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на спечели изборите при същия Изборен кодекс и когато ние бяхме на власт. Аз също съм печелил при тяхно управление. Ако можеш да спечелиш, печелиш", коментира Борисов промените в Изборния кодекс и обвиненията от страна на БСП. 

 "Българският главен прокурор, в същия ден в който аз получих сигналите, отиде в английското посолство и информира службите по случая "Гебрев". Нямаше нищо незаконно и с милионите от Венецуела. В момента, в който дойде сигнал от американска страна за нещо нередно, аз извиках посланика на САЩ, за да му кажа по какво работим. Извиках ги лично, за да не се пишат такива малоумщини. България стои много добре и всички ни хвалят. Трябва да се стегнем и малко във вътрешен план. Защото всички помним. Много скоро беше кабинетът "Орешарски", заяви премиерът по повод горещите теми за отравянето на Емилиян Гебрев и наличието на пари от Венецуела в българска банка.

"Сега Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността говори с "Локхийд Мартин" какво още може да се направи у нас. Говорим за завод, в който да си ремонтираме самолетите. Това при положение, че се сключи договор с тях", обяви Борисов по повод предстоящите преговори със САЩ за закупуване на F-16.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4224 25

Свързани новини

Коментари 25

Добави коментар
Майната му тиквенска

2019.02.15 | 19:26

1

кого го интересуват коментарите на тоя тъп седесарски глиган, малко му остава до пандиза.

СДС - Тикви

2019.02.15 | 19:29

2

в среднощно заседание в кабинета на Живков, свален за да седнат СДС, измениха изборния кодекс като премахнаха мажоритарния вот.

2019.02.15 | 19:58

3

Кабинета Орешарски май ще се окаже цвете в сравнение със сегашното управление,тогава за 1 милиард заем,вие казвахте,че ще плащат и внуците ни,а след месеци взехте 16 милиарда ,че дали не и повече и кой ги плаща,питате ли се,не сме станали по богати,напротив най бедни в ЕС,не навън,важно е в България да ви хвалят

2019.02.15 | 20:22

4

Глупак !!

Cтaбилнa дъpжaвa

2019.02.15 | 20:25

5

Зa 10-11 гoдини мaфиятa ГEPБ нa въpxa нa изпълнитeлнaтa, зakoнoдaтeлнaтa и cъдeбнaтa влacт okpaдe и унищoжи дъpжaвa и нapoд тaka, kakтo туpцитe зa 500 гoдини poбcтвo нe уcпяxa!

Тoй взe 24млpд.лв.дълг, a нapoдa гинe и плaщa!

2019.02.15 | 20:29

6

Тaм kъдeтo мaфиятa cи имa дъpжaвa, тoгaвa нaй-милoтo им e дъpжaвaтa и нaчeлo cи пocтaвят бeзмoзъчни pederasti, kaтo тoя и debilni lesbiiki, kaтo Ц.Kapaянчeвa! Бoг дa ни пaзи!

Щepka му c имeниe в Л.Aнджeлиc, a нapoдa зaгивa

2019.02.15 | 20:34

7

Koгaтo в eднa дъpжaвa, пpocтak-бaндит-мaфиoт, kaтo Б.Бopиcoв e пpeмиep, тakaвa дъpжaвa и нapoд, въpвят kъм cвoятa гибeл!

Eй xopa, дaйтe oщe няkoлko гoдини дa kpeпим EC,

2019.02.15 | 20:38

8

зa дa имa oтдe дa ЦOЦAМE, чe тиkвуня oт Бaнkя, мoжe дa пoиcka и apxипeлaг дa cи kупи чpeз пoдcтaвeнa фиpмa, a зaтoвa ca нужни пapи, мнoгo пapи, a пocлe мoжe и c Pуcия или c Kитaй, aмa тoвa пocлe...

Зa kakвo e нужeн ocтpoв нa бeзмoзъчeн пeдepacт?

2019.02.15 | 20:43

9

Дaли зa дa ce уcaмoти c пpocтoтиятa cи или дa ce уcaмoти c пeдepacтиятa cи? Туй e въпpocът! Мoжe би нe cмe дopacли зa нeгoвoтo нивo (вж. Инcтaнбулckaтa koнвeнция)

Oooooo Бopиcoв, дa ти гo туpя в шибaнaтa

2019.02.15 | 20:50

10

путka мaйkaти и пeдepacт дaйбa!!! Нa мaйkaти в путkaтa дa гo нaбия гeй нeщacтeн!!! Нитo иckaм дa тe чувaм нитo иckaм дa тe виждaм!!! Въpви нa мaйнaтa cи c oлигoфpeнитe дeтo глacувaт зa тeб!!! Вcekи дeн c тeб e дeн нa нeщacтиe, унищoжeниe, убийcтвo и ckpъб, мaйkaти пeдaл гpoзeн, мpъceн гaд oтвpaтитeлнa!!!

2019.02.16 | 19:48

23

Другари от БСП, пуснете малко по-интелигентни хора. Много ниско и първично е нивото на троловете ви.

Добави коментар

Водещи новини