Министър Маринов проведе среща с Н.Пр. Ирит Лилиан, посланик на Израел в България

  • 14 февруари 2019 12:20

  • 147
  • 0
Министър Маринов проведе среща с Н.Пр. Ирит Лилиан, посланик на Израел в България
© Пресцентър МВР

Министърът на вътрешните работи Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, проведе работна среща с посланика на Израел у нас Н.Пр. Ирит Лилиан.

Снимка: Пресцентър МВР

Маринов увери, че Израел е ключов партньор на България, включително в областта на вътрешните работи. Установен е редовен диалог, изграден е взаимно полезен формат за професионалното сътрудничество на работните групи  в областта на вътрешните работи. В рамките на срещата бяха оценени високо предприетите от  МВР мерки за обезпечаване на  необходимото ниво на сигурност на израелските туристи.  Контактите с Посолството на Израел са активни, отношенията се отличават с динамичност и прагматизъм. Министър Маринов благодари сърдечно за съдействието на Посолството на Израел, благодарение на което ГД „Гранична полиция“ получи  дарение на  огнестрелно оръжие и техническо оборудване.

Снимка: Пресцентър МВР

По време на проведената работна среща бе изразена готовност за продължаване и задълбочаване на двустранното сътрудничество във всички области от взаимен интерес

Последвайте канала на

Десислава Станева
147 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини