Румен Радев ще присъства на Десетия конгрес на Конфедерацията на труда „Подкрепа”

  • 08 февруари 2019 07:05

  • 432
  • 1
Румен Радев ще присъства на Десетия конгрес на Конфедерацията на труда „Подкрепа”
© Булфото (архив)

Oт 10.00 часа в зала „България“ президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще приветства делегатите на Десетия конгрес на Конфедерацията на труда „Подкрепа”. Това съобщиха от Прессекретариата на държавния глава. На форума ще бъде отбелязана 30-годишнината от създаването на синдиката. 

От 14.00 часа на „Дондуков“ 2 президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще бъде домакин на церемонията по отличаване на победителите в Националния конкурс „Иновативно предприятие на годината“ за издания 2016, 2017 и 2018 година с марката „Високи постижения в иновациите“. 

Националният конкурс „Иновативно предприятие на годината“ се организира от фондация „Приложни изследвания и комуникации“ и Enterprise Europe Network – България и се провежда под патронажа на държавния глава.

Марката „Високи постижения в иновациите” е знак за иновативност, с който се отличават върхови постижения, въздействие и ефективност на авангардни иновации, разработени от български предприятия.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
432 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Вуте

2019.02.08 | 07:50

1

Радев и Йотова са ангажирани все с "важни" дейности- паметници, ордени!
Народа да го д..ха!

Добави коментар

Водещи новини