ДПС: Концепцията на Каракачанов е нацистка и хитлеристка

  • 07 февруари 2019 12:43

  • 3020
  • 18
ДПС: Концепцията на Каракачанов е нацистка и хитлеристка
©

ДПС обвини ВМРО, че предложените мерки в концепцията им за справяне с циганския въпрос са противоконституционни и антихуманни. От движението са категорични, че става дума за предизборен трик преди евровота.

"Ако се беше запознал обстойно с Конституцията, Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността щеше да разбере, че предложеното от него е противоконституционно, защото всички се раждаме с равни права, имаме и право на свободно движение", заяви депутатът от ДПС Джейхан Ибрямов. Той се възмути, че ромите се третират като крепостни селяни.

"Ако някой не иска да обработва земята, как така ще му я предоставяш? Това не е ли един вид принуда? Когато говорим да ограничим български граждани да имат не повече от две-три деца - това не е ли вид принуда? Дори говорим за преднамерена намеса на държавата", добави Ибрямов. По повод отрязването на детските надбавки той посочи, че не само българчета не ходят на училище, а мерките се отнасят за циганския етнос.

Той дори иронизира ВМРО, като заключи, че са преживели идейно израстване подобно на други партии, техни партньори, които искаха да пращат ромите в концентрационни лагери. Ибрямов припомни, че другата седмица се задава антисемитският Луковмарш. "Разбираме защо подхождат по този начин. Наближават евроизбори и някои политически партии трябва да си търсят позагубените рейтинги, за да изкарат поне един евродепутат", заключи депутатът от ДПС.

По думите на Ибрямов Каракачанов е историк и много добре знае чия програма проповядва това - философията на нацизма и хитлеризма. "Всичко това отдалечава България от европейския й път. Това е антихуманно дествие от ВМРО", отсече той за стратегията на войводите.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3020 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар

2019.02.07 | 12:55

1

Както искаш я наречи, но циганите трябва да спазват законите а ти не философствай.

Стоян

2019.02.07 | 13:07

2

Този човек използва крайно неприемливи строеве,недопустими в 21 век в една европейска държава.Разбира се мнението му граничи с лудостта.Тази концепция е крещящо нужна на България и тя е лесно приложима при добро желание от институциите и тези несоциализирани граждани от циганските гета.

Теодора

2019.02.07 | 13:08

3

Ненужна защитна реакция,глупости говори.Докога на гърба на българските граждани.

Анарх

2019.02.07 | 13:19

7

Невежа Теодора, "циганите" също са български граждани, както и негрите, евреите, руснаците и японците с български паспорт. Като нямате знание за 5 стотинки, сведете глава и се образовайте, защото иначе говорите глупости и се излагате.

Анарх

2019.02.07 | 13:16

4

България е една тоталитарна дупка. Първо, в Конституцията няма нито един текст, който разграничава "българи", "роми", "турци" и така нататък.
Второ, опитите да се ограничава раждането на деца от когото и да било си е на косъм от "престъпление срещу човечеството".
Трето, да попитам олигофрена Краси, какво ще се случи в следната ситуация:
Спирате помощите на дадена "циганка", защото има повече от 3 деца, след което въпросната "циганка" отива в съда и казеа, че не е циганка, какво се случва?
Най-вероятно съдът правилно ще отсъди, че в законодателството няма текст, който да определя кои са "цигани" и правилно ще й върне помощите. След това най- вероятно ще последва дело за дискриминация и обезщетение. Красито ли ще плаща обезщетението?
Ама не разбира се, олигофрените плащат само ако не са на власт. Олигофрени като мнозинството, които подкрепят идиотщини плащат и правилно плащат.
Заслужава си всяка секунда страдание този малоумен народ в България, даже му е малко. Много мъки и страдания трябва да преживее, че да се очовечи.

до дпс

2019.02.07 | 13:17

5

А да убиеш журналистка, да я изнасилиш и да си пиеш кафето в германия.... и да те докарат в бг кочината.... а германците да питат дали ти е уютно в килията само защото си се казвал хасан не е ли един вид скрит нацизъм + европедерастка толерантност?

2019.02.07 | 13:18

6

Тоя турчин какво се прави че е загрижен за циганите.За да гласуват за ДПС ли?

Ъъъ

2019.02.07 | 13:47

12

Какъв турчн е тоя??Минал е покрай турците!!

а милиардите за циганите

2019.02.07 | 13:28

8

А да налееш милиарди специално за ЦИГАНИТЕ и уж за тяхната интеграция, не е ли дискриминация спрямо българите, в които не се наливат милиарди, а само плащат сметки, данъци и осигуровки за да издържат "социално слаби" с фалшиви ТЕЛКОВЕ и да им търпят издевателствата всеки ден? А стипендиите само за ученици цигани, при смешен успех, не са ли дискриминация за българчетата, за които се иска специално отличен успех? А неплащането на вода в гетата масово, на данък сгради / които били незаконни, но странно как с партиди за ток, сателитни чинии и пр./, на данък смет, на здравни осигуровки, не ни ли поставя нас - плащащите в неравностойно положение? И какво казва конституцията по тези въпроси? Време е да има закон, че Неграмотни НЯМАТ ПРАВО ДА ГЛАСУВАТ И ДА НИ ОПРЕДЕЛЯТ СЪДБИТЕ, независимо българи или цигани!

мръсен

2019.02.07 | 13:30

9

мангал

християнска молитвена закуска

2019.02.07 | 13:34

10

НЯКОЙ ДА ЗНАЕ ТЕХНИЯ ПРЕЦЕДАТЕЛ , КАТО КАК БЕШЕ В ДЕЛЕГАЦИЯТА ЗА ХРИСТИЯНСКА МОЛИТВЕНА ЗАКУСКА ПРИ ТРЪМПИ? ТОЙ ОТ КОЕ ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕ Е?

ii

2019.02.07 | 13:47

11

Абе Анарх кажи какво трябва да се направи с тези мангали дето са като кърлежи не искат да се учат,работят и да бъдат като другите,а само трябва да работим и превиваме гръб от сутрин до вечер и да ги храним.ДОКОГА?

НИКИ

2019.02.08 | 04:22

18

много си безграбначен и всицки вие вие малоумни ли щеквище незнам маи ще психицни полни как така вие щена храните и били вашите паро о боже нали си плащате данаците и един път като ги дадете те веце неса ваши болен народ ще наистина

Добави коментар

Водещи новини