Караниколов за записите на Йончева: Нормално политическо говорене на опозицията

  • 30 януари 2019 16:29

  • 754
  • 1
Караниколов за записите на Йончева: Нормално политическо говорене на опозицията
© Кадър - Нова телевизия

За мен, към момента няма скандал. Това е една теза. Прокуратурата проверява случая, най-вероятно ще изземе документи, но и това не е всичко. Съдът е финалната инстанция в България и той ще се произнесе. Не искам да коментирам повече, защото не съм нито прокурор, нито съдия. Иначе това е едно нормално политическо говорене от страна на опозицията.

Това каза в предаването "Плюс минус" по Нова телевизия икономическият министър Емил КараниколовЕмил Караниколов Емил Караниколов е министър на икономиката. Роден е на 3 юни 1980 г. През 2001 г. завършва право в по повод изнесените данни от Елена Йончева за културния министър Боил БановБоил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 г. в София. Завършва „Режисура за. "Участието в еврозоната ще е много престижно за България. Членството ни в еврозоната ще допринесе за икономическото ни развитие. Не можем да правим сравнения с Гърция. Еврозоната си е взела бележка и няма да се допуснат подобни грешки", коментира Караниколов евентуалното членство на България в ERM 2 и еврозоната.

"Парите за язовирите ще бъдат изхарчени публично. Има си процедури в закона и те се спазват. Не съм съгласен с президента, че по тази тема има непрозрачност. Най-важното нещо е превенцията. Още миналата година правителството взе решение язовирите, за които няма ясна информация за стопанина им, да бъдат прехвърлени към министерството на икономиката. Има някои язовири, които са в тежко състояние. Мога да заявя категорично, че към момента няма опасност от язовир и всички са в нормите", успокои икономическият министър.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
754 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Умник Гюро

2019.01.30 | 21:04

1

Крадла Йончева е сериална крадла и измамница с народни пари. Тя ще бъде пожертвана от БКП/БСП-терористи, за да прикрие другите по веригата след нея: които са много по-големи риби от нея. Никой няма да се учуди, ако Крадла Йончева бъде ликвидирана от собствените си другари-терористи.

Добави коментар

Водещи новини