Захариева: 50 златни визи са дадени общо за 4 години

  • 24 януари 2019 18:33

  • 1376
  • 3
Захариева: 50 златни визи са дадени общо за 4 години
©

Българското правителство е идентифицирало проблема с т.нар. златни визи. От февруари месец миналата година има работна група. Проблемът в т.нар. бързи инвестиции е, че те не носят никакви нови работни места. Откакто е въведена тази възможност за 4 години те са общо 50. Критиките са, че това не са реални инвестиции, парите в банка не носят полза за икономиката. Това каза министърът на външните работи Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на в предаването „Още от деня“ по БНТ.

„Ситуацията във Венецуела е нестабилна, следим я. Един милион е инфлацията в страната. Милиони са я напуснали. Нашият призив е да се уважават демократично избраните политици, а българите да се въздържат от пътувания“, каза тя.

Външният ни министър коментира и ситуацията с протеста на гръцките фермери. „Надяваме се гърците да не допуснат блокирането на границата ни. Това е време, в което много граждани идват в страната ни“.

„В нашия регион има много отворени рани. Не случайно сме най-бедни. Докато спорим и се караме, другите вървят напред. Решението на Македонският проблем не е лесен. Хубаво е да се реши той, защото е важно да имаме силни съседи. Моята информация е, че това решение ще се гласува в парламента. Големият проблем идва от историята. Важно е да имаме обединяваме на общите дати в историята и да празнуваме заедно. Политиците го правят“, каза Захариева.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1376 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.01.24 | 20:08

1

Най- некадърния външен министър от "прехода" на сам

2019.01.24 | 20:34

2

Парите са в банката, че да не ме оберат куромпирани служители

Със ТАКАВА тиква война не ни е нужна да изчезнем

2019.01.24 | 21:33

3

Терористите-престъпници това се отнася единствено и само за Герб над 10 години як терор над българското население пенсии по 200 лв а заплати като във третият свят обезлюдяване най
ниската раждаемост в историята на България най голямата имиграция на млади и трудоспособни българи е точно сега по Тиквеното управление ширеща се престъпност огромна бедност и смърт

Добави коментар

Водещи новини